Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Eiverijs pārvests no intensīvās terapijas nodaļas

Juris Miņins
Juris Miņins

Eiverijs pārvests no intensīvās terapijas nodaļas
Šons Eiverijs
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) kluba Ņujrokas "Rangers" spēlētājs Šons Eiverijs ir pārvests no itensīvās terapijas nodaļas uz parasto palātu, lai turpinātu liesas ārstēšanu.

Atgādināsim, ka Eiverijs tika ievietots slimnīcā pēc "play-off" spēles pret Pitsburgas "Penguins", jo izrādījās, ka spēles gaitā viņa ir plīsusi liesa. Spēlētājs jau cīņas gaitā sūdzējās par sāpēm, taču spēja turpināt svarīgo maču līdz pat tā beigām.
Pēc rūpīgas ārstu apskates tika nolemts liesu neoperēt, taču vairāks dienas viņam būs jāpavada slimnīcā.

Iepriekšējas trīs dienas viņš pavadīja intensīvās terapijas nodaļā, jo visu šo laiku tika novērota liesas asiņošana, taču pašlaik viņa stāvoklis ir normalizējies un Eiverijs ārstēšanos var turpināt parastajā palātā. Lieki piebilst, ka viņam šī sezona ir beigusies.

Šīs sezonas laikā Eiverijs ir aizvadījis 57 spēles, kurās ticis pie 33 (15+18) punktiem, nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu - plus seši un ticis pie 154 soda minūtēm.
Savukārt "play-off" turnīrā Eiverijs bija viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem "Rangers" vienībā, jo astoņās spēlēs nopelnīja septiņus (4+3) punktus, tāpat viņa kontā sešas soda minūtes un lietderības koefiecients - plus šeši.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com