Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Bruins" piedāvā līgumus Metropolitam un Vordam

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bruins" piedāvā līgumus Metropolitam un Vordam
Glens Metropolits
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienība Bostonas "Bruins" ir piedāvājusi pagarināt līgumu diviem savas komandas spēlētājiem, kuri vasarā var kļūt par brīvajiem aģentiem - Glenam Metropolitam un Āronam Vordam.

Bostonas "Bruins" ģenerālmenedžeris Pīters Čiarelli ir piedāvājis parakstīt līgumu ar "Bruins" centra uzbrucējam Glenam Metropolitam un aizsargam Āronam Vordam.

"Nevaru solīt, ka šie spēlētāji paliks mūsu komandā, taču varu apgalvot, ka mēs vēlamies viņus paturēt Bostonā", paziņoja Čiarelli

Ja spēlētāji atteiksies no šī līguma un līdz 1. jūlijam nespēs vienoties par citu, tad viņi kļūs par neierobežotajiem brīvajiem aģenteim un varēs pāriet uz jebkuru citu komandu.

Jāpiebilst, ka Metropolits šosezon ir aizvadījis visas 82 regulārā čempionāta spēles, kurās ticis pie 33 (11+22) punktiem, bet Ārona Vorda kontā 65 spēles un 13 (5+8) punkti.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com
championat.ru

     [+] [-]

, 2008-05-04 19:48, pirms 16 gadiem
Savā ziņā prieks, ka Metropolits beidzot atradis puslīdz savu vietu, kur viņš var būt noderīgs. Atlantā viņš galīgi neataisnoja uz sevi liktās cerības.