Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kulda rezultatīvs; "Petes" grauj pretinieku

Kulda rezultatīvs; "Petes" grauj pretinieku
Artūrs Kulda
Foto: Wikipedia

Ar trim rezultatīvām piespēlēm aizvadītajā naktī Ontario Hokeja līgas (OHL) mačā izcēlies latviešu hokejists Artūrs Kulda, palīdzot savam klubam Pīterboro "Petes" mājas laukumā ar 8:4 sagraut Ošavas "Generals" vienību.

Kulda piedalījās sava komandas otro un piekto vārtu guvumā, sekmīgi asistēdams partneriem skaitliskā vairākuma izspēlē, bet pēdējā perioda vidū savu rezultativitātes punktu bagāžu papildināja ar vēl vienu vārtu guvumu nesošu piespēli, palīdzot "Petes" palielināt pārsvaru no 6:2 uz 7:2.

Šajā sezonā Kulda sava kluba rindās aizvadījis 24 spēles, atzīmējoties ar 13 rezultativitātes punktiem - pieciem vārtu guvumiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. "Petes" statistikas ailēs latviešu hokejists ir otrs rezultatīvākais aizsargs, atpaliekot vienīgi no Zaha Bogosiana, kura rēķinā 35 punkti (8+27).

Nākamo maču Pīterboro hokejisti aizvadīs jau šonakt, kad izbraukumā tiksies ar Guelfas "Storm".

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

1 2 62 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2008-01-04 09:25, pirms 17 gadiem
Artūram jau pašlaik ir vairāk punktu nekā pa visu pagājušo sezonu.
2006./2007. - 58 spēles, 11 (2+9) punkti.
2007./2008. - 24 spēles, 13 (5+8) punkti.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-04 09:50, pirms 17 gadiem
Juris Miņins,

tad jau jaasaak domaat, ka ZAmerikas hokeja apskatnieku Kuldas slavinaajumiem pirms sezonas ir bijis kaads pamats
...tiesa gan, U20 PCh Riigaa mani Kuldas sniegums nepaarliecinaaja - Cibuljskis un Iljishko noteikti bija labaaki.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-04 10:08, pirms 17 gadiem
Ja,tieshaam interesanti paveerot,kaa shim mainaas sniegums ar kaajaam gaisaa...ZA vinjam tieshaam labi iet...Bet atbraucot uz U20 chempi - pilniigi piekriitu Abragam,ka domaajams visi gaidiija daudz vairaak no vinja...Iljishko varbuut veel drusku par jaunu,bet Cibuljskis daudz paarliecinoshaak izskatiijaas...Bet nu,ja jau shamam iedeva labaakaa aizsarga titulu,tad jau laikam kaadam labaak redzams...Anyway - kaa jau teicu,ZA shim viss iet no rokas,un taa lai tas arii turpinaas

  +2 [+] [-]

, 2008-01-04 10:28, pirms 17 gadiem
Abrags

Jā, PČ U-20 nebija Kuldam tas veiksmīgākais turnīrs, taču tam ir arī objektīvi iemesli - šeit viņš atbrauc vien uz 7 spēlēm, kamēr "Petes" sastāvā viņam ir jau otrā sezona un viņam ir labāka saspēle ar maiņas partneriem, spēles tektika ar saprotamāka + tradicionālais ziemeļamerikāņu komplekts (mazāki laukumi, citi noteikumi utt.)
Katrā gadījumā Artūram ir labi jāaizvada šī sezona (kopā salasot vismaz 30 punktus) un tad "jāsitas" Atlantas nometnē, kur konkurence uz vietu sastāvā (starp jaunajiem "prospektiem") ir visai nopietna.

     [+] [-]

, 2008-01-04 10:37, pirms 17 gadiem
Juris Miņins,

Redzi - arii Dzherinsh un Daugavinsh atbrauca no ZAmerikas un bija vieni labaakajiem (kaa tam logjiski bij arii jaabuut). Ari Iljishko ir no Zviedrijas - taa kaa nevareetu teikt, ka vinsh ar kaadu sheit jau buutu ieprieksh saspeeleejies...

Katrā gadījumā Artūram ir labi jāaizvada šī sezona (kopā salasot vismaz 30 punktus) un tad "jāsitas" Atlantas nometnē, kur konkurence uz vietu sastāvā (starp jaunajiem "prospektiem" ir visai nopietna.
tas tiesa, bet gribeetos piebilst, ka ne tikai shii sezona bet arii naakamas 2-3 (jo tikai eedot zemi AHL, vinjam var NHL nospiideet).

     [+] [-]

, 2008-01-04 10:51, pirms 17 gadiem
Nu nez'.... es jau gan neteiktu, ka Kulda sūdīgi būtu nokapājis U-20 čempī... galu galā svarīgā monetā pirmo golu pret belariem iemeta un lielus sūdus (cik nu es pa alus dzeršanas pauzēm redzēju ) jau it kā nesavārija... vēl vairāk (manā skatijumā) tiešām bija viens no labākajiem D- fenderiem komandā! Te nu es Makša izvēlei (labākais aizsargs) varētu arī piekrist! + vēl tas fakts ko Juris jau minēja - tik 7 spēles, jauni partneri + nav jau viņš vēl tāds profs(iz serijas: ja ņe volšebņik... ja toļko učus! ), ka var bez saspēles jaunā komandā "ielekt" + aklimatizācija kas izskatās visiem mūsu "ziemeļameriķāniem" bija bišķi jūtama (viņu sniegumā) visu turnīru!

     [+] [-]

, 2008-01-04 10:51, pirms 17 gadiem
Abrags

Par to atbraukšanu stāsts ir tāds, ka tas pielāgošanās process ir katram stipri individuāls - Daugaviņam/Džeriņam vajadzēja īsāku laiku, Kuldam garāku, bet nu ko par to daudz, mūsējie vinnēja un tas galvenais, pie tam Kulda iesita pirmo naglu baltkrievu "zārkā".

Par vairākām sezonām runājot, protams, ka jāēd zeme, jāgrauž ledus utt., taču no sākuma vispār ir jātiek "Thrashers" sistēmā (par šo aspektu es iepriekšējā postā arī vairāk biju domājis), pie tam vēlams būtu Čikāgā.

     [+] [-]

, 2008-01-04 10:57, pirms 17 gadiem
als

"Sūdus" nesavārīja, jā, taču arī nerādīja to spēli kāda no viņa tika gadīta kā no OHL spēlētāja un NHL draftētā spēlētāja.

Paskatījos statistiku, Artūrs vēl joprojām ir komandas otrais rezultatīvākais aizsargs (Pirmais starp aizsargiem un komandā kopumā rezultatīvākais, ar 35 punktiem 32 spēlēs ir Zaks Bogosians).
Paskatījos arī Kuldas konkurentus uz vietu sastāvā ( starp "prospektiem" ) un jāsaka, ka tikai viens Natans Oistriks ir ar labiem statiem, pārējie, tā stipri viduvēji, kaut gan viņiem visiem arī līmenis cits AHL, Krievijas superlīga un ECHL.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-04 11:18, pirms 17 gadiem
>JM
Tur jau tā lieta, ka izsaktās visi no Kuldas gaidija Dievs viņ zina ko... bezmaz vai laikam nākamo OZO!!! Tipa: atbrauks, ieraudzīs un viens pats visus uzvarēs...ne?! Manā skatijumā viņš bija gana stabils, arī ar spēka spēli (kas aizsargam nav mazsvarīgs elements) viņam viss ir ok, tāpat i pasus var atdot, i pats arī neslikti pa kasti var uzšķelt! Fakts, ka bišķi vēl visur ir viņam jāpieliek un ta jau skaties nākamgad arī tāds AHL var nospīdēt (ko viņam arī novēlu)! Un ja tur labi sevi parādīs, tad arī sapnis par NHL var piepildīties...

     [+] [-]

, 2008-01-04 11:26, pirms 17 gadiem
Es personīgi nebiju redzējis nevienu Kuldas spēli šosezon un arī neko negaidiju, speciāli arī nepievērsu viņam uzmanību pirms čempja(Citi gan kaut ko gaidija...). Atstāja tādu nestabila aizsarga iespaidu, var nospēlēt labi, bet tajā pašā laikā izdarīt kaut ko nesaprotamu un kļūdīties. Nu neizcēlās uz pārējo fona, nu tad Iļisko ar savu kapāšanos atstāja labāku iespaidu.

     [+] [-]

, 2008-01-04 11:42, pirms 17 gadiem
Jā Cibuļskis ar Iļiško, pēc U-20 statistikas spriežot , ļoti labi pilda savus tiešos pienākumus. Arī Kulda labs bija aizsardzībā. Tikai Kulda var labāk uzmest pa vārtiem, kaut gan likās, ka Cibuļskis ar saviem metieniem traumēs pretiniekus, un demoralizēs vārtsargu.

     [+] [-]

, 2008-01-04 11:43, pirms 17 gadiem
als,

Manā skatijumā viņš bija gana stabils, - nu, jaa bet Tev neliekas, ka speeleejot jau otro sezonu OHL, tomeer vajadzeeja buut par kapeiku labaakam par Samsungliigas aizsargiem? tas nebuutu logjiski, koa?
Tur jau tā lieta, ka izsaktās visi no Kuldas gaidija Dievs viņ zina ko... bezmaz vai laikam nākamo OZO!!! Tipa: atbrauks, ieraudzīs un viens pats visus uzvarēs...ne?!
atceros pagaajushaa gada U18 izlasi (speeles pret somiem Tukumaa) - jaa, shajaa izlasee Grundmanis (arii atbraucis no OHL) tieshaam bija galvas tiesu paaraaks par jebkuru no aizsargiem.

     [+] [-]

, 2008-01-04 11:45, pirms 17 gadiem
>karliss, Abrags
Junioru hokejs (basketbola valodā runājot - tāds "skrien un met")...kādu stabilitāti jūs no viņiem gribējāt redzēt?! Puikiem no 17-19 gadiem! Stabilitāte un pieredze nāk ar laiku! Un Iļjiško jau vēl pavasarī U-18 varēs (un vajadzēs) kapāties... Tad redzēs vai viņu kāds NHL skauts savos prospektos ierakstīs vai arī atkal mums būs tukšais gads NHL draftā

     [+] [-]

, 2008-01-04 11:49, pirms 17 gadiem
>Abrags
Nu re!!!! Izrādās mums Samsunglīga nemaz nav sliktāka par OHL!!!!
Domāju kasagrandem u.c. SPL hokeja faniem šitas "fakts" varētu patikt...

     [+] [-]

, 2008-01-04 11:58, pirms 17 gadiem
Domāju kasagrandem u.c. SPL hokeja faniem šitas "fakts" varētu patikt...

Klau, pastāsti labāk, kuras līgas spēlētāji veidoja pamatmasu mūsu
U-20 izlasē, kas uzvarēja Rīgā?

     [+] [-]

, 2008-01-04 12:02, pirms 17 gadiem
ne par tēmu, bet vnk informācijai:
Kontinentālā kausa TV tiešraidēs varēs redzēt ne tikai R2000 spēles (LTV-7), bet arī AK Bars spēles (RTR Sport)

     [+] [-]

, 2008-01-04 12:09, pirms 17 gadiem
>Abrags
Ja nu kas arī ne ar ko neizcēlās uz pārējo fona, tad tas bija Grundmanis... ja nu vienīgais ar savu raženo augumu!
Ok, šis vairs OHL nekapā(un tas ir mīnuss), bet jau kaut kādā veču "sēņotāju" līgā kapā, bet tas izskatās, ka viņa spēlei galīgi nav nācis labumā.... cilvēks-ņeviģimka.... :/
Savukārt, ja runājam par labākajiem aizsargiem, tad paņemat un paskataties kurš tur ir visrezultatīvākais....?! Kulda! Un cik zinu, tad labākos (gan aizsargus, gan uzbrucējus) vai tas ir NHL vai SPL tomēr nosaka pēc rezultativitātes(tb statiem).... nevis pēc +/- koefa vai labākās/ smukākās "kapāšanās" laukumā.... : )
stats.iihf.com

Sarp citu.... Iljiško punktu ziņā ir apaļa baranka! Tik koefs +6... nākamais Skrastiņš (protams tik labā nozīmē)...?!

     [+] [-]

, 2008-01-04 12:19, pirms 17 gadiem
als,
Ēu, Grundmanis taču arī labi nokapāja. Labāk par Apeli, Fadejevu, Pizānu un vēl varbūt par šo-to.
Biju jau gaidījis un arī pārliecinājos, ka Grundmanis būs labs. Savu metienu arī nodemonstrēja, ko biju gaidījis no Cibuļska (atkal pieminu).

     [+] [-]

, 2008-01-04 12:23, pirms 17 gadiem
Ir viens cits moments kam šeit rakstošie ir maz pieskārušies šobrīd izskatās, ka arī nākamgad varētu būt tīri sakarīga U-20 izlase bez zvaigznēm taču vēl jau gads progresam tam pašam Iljiško un citiem.

     [+] [-]

, 2008-01-04 12:31, pirms 17 gadiem
>archy0
Es jau nesaku, ka viņš slikti nokapāja! Bet ne ar ko arī uz pārējo aizsargu fona neizcēlās! Kulda vismaz ar rezultativitāti izcēlās ko (un izskatās, ka netikai to) no viņa te visi ir gaidijuši)!
Ja nu kāds no SPL aizsargiem arī bija vēl uzdevumu augstumos, tad tas bija kapteinis Cibuļskis! Gan ar kaut kādu rezultativitāti ir izcēlies (1+2) gan arī vislabāko +/- koefu komandā (+7) ir dabujis...

     [+] [-]

, 2008-01-04 12:46, pirms 17 gadiem
>als
Diemzel Junioru hokejs vel nav tas raditajs pec, kura var optimali spriest, ko kurs daris un radis turpmak. To ari piemineja laikam Matulis SA rakstot par U-20 priekiem. Visiem smagi jastrada un tad redzes kas sanaks. Pec ta, ka uzvarejam turniru, gruti izcelt kadu, kurs butu nospelejis slikti un noracis komandu, ja pret Sloveniem vareja saskatit kadas kludinas, tad visas parejas speles iznemot pret Baltkrieviem Latvijas U-20 tomer bija galvastiesu paraka, ari pret tiem pasiem Baltkrieviem paradija, ka speleja komanda, un te skiet ir MAticina nopelns, un ari Znaroka roku darbs. Ja vien Cibulskis nebutu licis lielu uzsvaru uz macibam, domaju, ka ari vins butu, kada no Kanadas junioru ligam. Sogad Kuldas izpildijuma bija gan mazak speka panemienu, kaa tas bija iepriekseja U-18 cempi.
Taja pasa laika turnira labaka aizsarga balvu iedeva Kuldam, tatad vismaz PC rikotajkomitejai Kulda likas labakais sava amplua.

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:04, pirms 17 gadiem
als,
piekriitu Grundmanis nebija tas Grundmanis ko mees visi veeleejaamies redzeet - tachu Tu kludies vinsh nevis jau kaut kādā veču "sēņotāju" līgā kapā, bet USHL, kas ir 4. speeciigaakaa (aiz OHL, QMJHL un WHL) junioru liiga pasaulee. Cita lieta, ka vinsh arii shai liiga ne tuvu nav nekaada zvaigzne, bet tikai viduveejiiba.
Sarp citu.... Iljiško punktu ziņā ir apaļa baranka! Tik koefs +6... nākamais Skrastiņš (protams tik labā nozīmē)...?! - tomeer labaak nekaa naakamais Saviels...

Ingus Ozoliņš,
Ja vien Cibulskis nebutu licis lielu uzsvaru uz macibam, domaju, ka ari vins butu, kada no Kanadas junioru ligam.
nebuutu gan - Kanaadas junioru liigas (CHL domaaju) nokljuust tikai tie eiropeieshi, kurus nodraftee, nevis kaa savadaak. Cibuljski neviena no CHL liigu komandaam nedrafteeja. Diemzheel.

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:07, pirms 17 gadiem
Tas Matulis vispār tāds kadrs..... . Nē nu kā žurnālists jau ļoti labs. Tikai žurnālā par šā gada u-20 tādās auzās iebrauca .
Tipa tur bija salīdzinājums 1988.-ie un 1976.-tie. Nu protams, 1976.-ie mums ir gŗūti pārspējami - Ņiživijs, Tribuncovs, Jass, Kuļibaba, Vasiļjevs, Vegners, Miranovičs, Rozentāls, VIšegorodcevs, Salijenko, Čubars + Ņikitins, Ozols, Silavnieks, Eglītis, Bogdanovs, Zirnis, Novoseļcevs + Romanovskis, Ivanovs, Galuzo.
Bet konkrēti apgalvot, ka 1988.-tie šamējos nepārspēs, un retoriski jautāt kur tad 1988.-tie palikuši gan bija par traku.
Vēl jau nevar zināt vai Zembergs izsitīsies, vai Skuška tiks, piem., DEL.
Domāju, ka no Apeļa varētu sagaidīt ~ E.Ivanova sasniegumus, no Kuldas - K.Rēdliha, Tribuncova.

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:10, pirms 17 gadiem
Edgars,

Ir viens cits moments kam šeit rakstošie ir maz pieskārušies šobrīd izskatās, ka arī nākamgad varētu būt tīri sakarīga U-20 izlase bez zvaigznēm taču vēl jau gads progresam tam pašam Iljiško un citiem.
nuuu, nezinu, nezinu - vari nosaukt veel kaadu bez Iljishko, kursh pec gada buus liidzveertiigs Daugavinjam, Kuldam, A.Dzerinjam, Cibuljskim, A.Ozolinjam???
Labi, uz naakamo gadu paliek Enkuzens, Iljishko, Apelis, J.Ozolinsh, Bajaruns, Straupe un veel dazhi - bet vai jebkursh no shiem buus taadaa liimenii???

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:10, pirms 17 gadiem
>Ingus Ozoliņš
Nu a par ko es savā postā (11:45) rakstiju?! Laikam jau par to pašu, ka nav ko ne no viena te tagad baigi prasīt un vēl jo vairāk pārmest... laiks rādīs, kas no kura izaugs.... vai lietas koks vai tik tāds "suņu burkšķis"... protams ceru (un novēlu) visiem par hokeja lietas kokiem izaugt! A par labākajiem runājot.... es piem. jūs cilvēki nesaprotu!!!! Hokejā labākos nosaka pēc punktiem (vārti + piespēles) nevis pēc daiļākā/ smukākā slidojuma, spēka paņēmienu daudzuma vai +/- koeficenta!!!! Tapēc manā skatijumā, Maksis pelnīti labākā aizsarga titulu iedeva Kuldam- rezultatīvākajam aizsargam mūsu izlasē! Tāpat par A. Džeriņa balvu (kā labākais uzbrucējs LV izlasē) arī vēl varētu pastrīdēties! Ja vērtē pēc vārtiem tad ok, viņš ir rezultatīvākais - 4 vārti! Ja pēc punktiem, tad Džeriņš galīgi nav rezultatīvākais.... un te es Maksim atkal nepiekrītu! Var Daugaviņu visādi aplikt un saukt gan par "pižonu", gan "zīmuli" bet stati (10 punkti) runā paši par sevi- Latvijas U-20 viņš bija rezultatīvākais spēlētājs (tāpat dalīta 1. vieta turnīrā) un manā skatijumā viņš bija pelnijis mūsu izlases labākā uzbrucēja titulu!

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:14, pirms 17 gadiem
als,

A par labākajiem runājot.... es piem. jūs cilvēki nesaprotu!!!! Hokejā labākos nosaka pēc punktiem (vārti + piespēles) nevis pēc daiļākā/ smukākā slidojuma, spēka paņēmienu daudzuma vai +/- koeficenta!!!!

..bet ne aizsargus! Aizsarga pamatuzdevums nav guut vaartus vai izdariit piespeeles, bet ruupeeties par savu vaartu droshiibu!

Arii par uzbruceejiem - galvenais tomeer ir guuti vaarti (ja veel neesi pamaniijis, tad uz rezultaatu tablo paraadaas guutie vaarti nevis izdariitaas piespeeles )

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:18, pirms 17 gadiem
Pamatuzdevums paliek pamatuzdevums. Kulda krietni lielāku ieguldījumu dod komandā arī vairākumā, ko arī nevajag aizmirst. Vienādos sastāvos Kulda varbūt ir sliktāks par Iļiško, bet ir jau arī vairākums, mazākums.

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:22, pirms 17 gadiem
>Abrags
Ak jā... tiešām USHL ir junioru līga... bet ta vēl skumjāk... :/

>Edgars
Tik viena piebilde pie Abraga teiktā... interesanti būs paskatīties cik no mūsu U-18 pavasarī tiks ierakstīti kādu NHL skautu blociņos... tam pašam daudzu te apjūsmotajam Iļjiško būs dikti jāpacenšas, lai tur ietiktu....

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:25, pirms 17 gadiem
als,
Arī kāds te mazliet pabaumoja par Uļješčenko saistību ar NHL. Esmu redzējis kādas ~ 10 spēles ar Uļješčenko piedalīšanos... . manas prognozes - Ankipāns.

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:35, pirms 17 gadiem
>Abrags
Interesanti! A ta pēc kā gan sezonas beigās nosaka labākos (arī aizsargus) ja ne pēc punktiem...?! Kaut kā neatceros ka piem. NHL Norris trophy, ko pasniedz labākajam aizsargam būtu pasniegta kādam vīriņam(aizsargam) par visvairāk izdarītajiem "hitiem" vai piem. +60 +/- koefu.... To balvu parasti iegūst rezultatīvākie aizsargi līgā!!!! Arī mūsu Ozo bija pretendentos savā laikā.... un tad nebūt viņam nebija visvairāk "hitu" un vislielāko koefa plusu, bet tieši punktu (vārti + piespēles) ziņā viņš bija viens no rezultatīvākajiem līgā! Tapēc labāk nelej... arī aizsargus (normālās līgās) izvēlas pēc tāda paša principa!

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:45, pirms 17 gadiem
als

Te nu tu PAMATĪGI kļūdies!
Spēlētāja labums nebūt nav punkti, bet gan tas kā viņš veic savus tiešos pienākumus!
Ja tas ir Lemjē tipa spēlētājs, tad tie ir gūtie vārti (pat ne piespēles), ja tas ir Outsa (bija tāds onkulis) tipa spēlētājs, tad pēc piespēlēm, ja tas ir Iginlas tipa spēlētājs, tad pēc visa kopā + līdera dotības. Taču ja tas ir Skrastiņa tipa spēlētājs, tad lietderību un labumu nosaka pēc parādītās spēles un +/- rādītāja, tāpat tas ir "policistiem".

Norris Thropy pasniedz nevis rezultatīvākajam aizsargam, bet labākajam. Tb paskaties uz Lidztrēmu! Jā, viņam tie punkti ir labi, taču arī koeficients ir neslikts, vairākumā viņš ar labi spēlē utt., jebšu labi pilda savus tiešos pienākumus!

     [+] [-]

, 2008-01-04 13:53, pirms 17 gadiem
Te nu derētu definīcija terminam "tiešie pienākumi" . Viens ar to saprot konkrēti tikai vai nu punktu mašīnu vai nu bez maz vai savu vārtu priekšā guļošo. Otrs ar tiešajiem pienākumiem saprot - trenera norādījumus <-> lietas, ko vislabāk pieprot.

     [+] [-]

, 2008-01-04 14:02, pirms 17 gadiem
archy0

Tiešie pienākumi ir tie, ko spēlētājam liek darīt treneris.

     [+] [-]

, 2008-01-04 14:16, pirms 17 gadiem
>JM
Ibio!!!!
Es jau nerunāju par spēlētājiem kā sugu, bet tieši un konkrēti par aizsargiem!!! Fakts, ka NHL priekš visādā "kalibra" uzbrucējiem ir n-tās trofejas (balvas), bet priekš aizsargiem kā sugas balva ir viena Norris Trophy labākajam (kas nevienmēr arī ir rezultatīvākais) aizsargam! Tik parasti viņu arī iegūst vīriņš kas bez saviem tiešajiem aizsarga pienākumiem (metienu bloķēšanas, uzbrukumā jaukšanas, "hitiem") māk arī sakarīgi uzbrukumu izveidot un pie vajadzības arī pabeigt! Ja kas piedāvāju atmiņu atsvaidzināt pa šī gadsimta Norris balvas ieguvējiem....

2007 -- Nicklas Lidstrom, Detroit
2006 -- Nicklas Lidstrom, Detroit
2005 -- Lockout
2004 -- Scott Niedermayer, New Jersey
2003 -- Nicklas Lidstrom, Detroit
2002 -- Nicklas Lidstrom, Detroit
2001 -- Nicklas Lidstrom, Detroit

Kā redzi pēdējos gados ir bijusi konkrēta Lidstēma hegemonija, bet tad arī parasti pēc punktiem viņš ir bijis līderis (vai vismaz viens no...)...

     [+] [-]

, 2008-01-04 14:19, pirms 17 gadiem
als

Viņam balva iedota kā labākajam AIZSARGAM, kurš ļoti labi veic savus tiešos pienākumus + gūst punktus, nevis gūst punktus + pilda savus tiešos pienākumus.
1 2 62 komentāri