Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: SHL | Simulētā hokeja līga

SHL | Simulētā Hokeja līga

Simulētā Hokeja līga

Līgas Discord link:
Discord (Spied šeit)

Līgas ietvaros katrs dalībnieks var:
Izveidot unikālu spēlētāju: Katrs dalībnieks var izveidot iekš Discord ticket, kurā skaidri apraksta savu spēlētāju, proti, vārds, uzvārds un viss pārējais nepieciešamais.

Izveidot savam spēlētājam unikālu izskatu: Katrs dalībnieks veidojot spēlētāju var pieteikties pie spēlētāja izskata izveides, kur var eksperimentēt pēc brīvas izvēles.

Trenēt savu spēlētāju: Katrs dalībnieks izvēlas sava spēlētāja tipu un attiecīgi var to trenēt kā vien vēlas - katru nedēļu ir jāizpilda divu veidu treniņi, kur attiecīgi tiek nopelnīti max. 12 treniņpunkti. (Sīkāk Discord)

Sekot līdzi kalendāram un vērot spēles Twitch livestream: Katru nedēļu tiek izspēlētas spēles savā starpā attiecīgi sekojot izveidotam kalendāram. Visa statistika tiek piefiksēta.

Līgas ietvaros katram dalībniekam:
Jāievēro līgas noteikumi: Discord ir atsevišķa sadaļa, kurā skaidri definēti mūsu noteiktie noteikumi. Atceries - noteikumu nezināšana neatbrīvo no soda.

Līgas ietvaros katram dalībniekam ir iespēja:
Ieteikt izmaiņas: Katram dalībniekam ir iespēja izteikties un ieteikt, ko vajadzētu uzlabot. Protams, sagaidām ieteikumus, kuri ir labi pamatoti!

Gaidām ikvienu interesentu!

Par pārējo jau brīvā formātā var uzzināt iekš mūsu Discord!


, 2023-12-03 19:56, pirms 8 mēnešiem
Es šajā spēlē varu būt Konors Makdeivids?
, 2023-12-03 23:38, pirms 8 mēnešiem
Pastnieks5 rakstīja: Es šajā spēlē varu būt Konors Makdeivids?
Hei.
Pirmkārt, iesaku pievienoties discord (rakstā ir links)!
Otrkārt, mēs tomēr vēlamies, lai katrs veidotu savu unikālo spēlētāju, neizmantojot reālu spēlētāju vārdu/uzvārdu.

Treviss Koneknijs. Foto: AP/Scanpix

Filadelfijas "Flyers" ar savu rezultatīvāko spēlētāju paraksta 70 miljonu līgumu

Nacionālās hokeja līgas komanda Filadelfijas "Flyers" pavēstījusi par ilgtermiņa līguma parakstīšanu ar vienu no saviem līderiem Trevisu Konekniju.
Kristaps Roķis. Foto: HK Zemgale/LBTU
3

Sāk iezīmēties vicečempiones "Zemgales" sastāva aprises

Latvijas vicečempione hokejā "Zemgale"/LBTU pēdējo dienu laikā paziņojusi, ka komandā paliks vārtsargs Mariuss Bajaruns-Galejs un uzbrucēji Kristaps Roķis un Kristiāns Zelts. Jelgavniekiem pievienojies arī gados jaunais vārtsargs Patriks Plūmiņš.
Georgs Golovkovs (no kreisās) kopā ar komandas biedriem. Foto: IIHF

Bronzas medaļnieks Golovkovs maina komandu Zviedrijas otrajā līgā

Zviedrijas pēc spēka otrās līgas klubs "Kalmar" paziņojis par līguma noslēgšanu uz vienu sezonu ar 29 gadus veco latviešu uzbrucēju Georgu Golovkovu.