Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vilsons: "Pašlaik Dalasai trūkst pārliecības"

Juris Miņins
Juris Miņins

Vilsons: "Pašlaik Dalasai trūkst pārliecības"
Sanhosē "Sharks"
Foto:AP

Nacionālās Hokeja Līgas komandas Sanhosē "Sharks" treneris Rons Vilsons pēc šīsnakts uzvarētās "play-off" spēles pret Dalasas "Stars" dalījās pārdomās par spēli un arī visu konferences pusfinālsēriju.

Pēc šīsnakts uzvarētās spēles pret "Stars" (3:2) Sanhosē galvenais treneris Rons Vilsons neslēpa savas emocijas, jo viņa komanda samazināja Dalasas vienības pārsvaru sērijā līdz minimumam - 3:2.

"Domāju, ka pašlaik Dalasa vairs nav tik pārliecināta apr saviem spēkiem. Tādi "kombeki" (comebacks - ang.val., atspēlēšanās) negadās bieži. Mēs esam darījuši ļoti daudz, lai parādītu savu spēli un arī raksturu. Pat neskatoties uz to, ka tika pieļautas vairākas kļūdas gan no jauno, gan pieredzējušo spēlētāju puses, mēs spējām izcīnīt uzvaru."

Atgādināsim, ka pašlaik Sanhosē "Sharks" vienība, kuru pārstāv arī Latvijas hokejists Sandis Ozoliņš, cīnās ar Dalasas "Stars" par iekļūšanu Rietumu konferences finālā un, lai arī pirmajās trijās spēlēs uzvaras svinēja teksasieši, "Sharks" ir izcīnījuši jau 2 uzvaras. Cīņa notiek līdz četrām uzvarām un nākamā spēle ir paredzēta 4. maijā.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com