Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karbono uzticas Praisam

Juris Miņins
Juris Miņins

Karbono uzticas Praisam
Kerijs Praiss mēģina atvairīt kārtējo "Flyers" uzbrukumu.
Foto: AP

Nacionālaš Hokeja Līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" treneris Gijs Karbono ir nolēmis "play-off" sērijas piektajā spēlē pret Fladelfijas "Flyers" likt vārtos Keriju Praisu.

Monreālas galvenais treneris Gijs Karbono ir nolēmis, ka Konferences pusfinālsērijas piektajā mačā vārtos stāsies Kerijs Praiss.
"Viņš to ir pelnījis. Domāju, ka pēdējās paŗis dienās viņš ir atpūties un atradis jaunu stimulu. Tāpat viņam bija pietiekoši daudz laika sagatavoties vēl vienai cīņai."

Atgādināsim, ka "play-off" pirmajā kārtā "Canadiens", ar lieliski spēlējošo Praisu vārtos, pārspēja Bostonas "Bruins", taču pret "Flyers" Kerijam vairs tik labi negāja, jo viņš zaudēja vairākas spēles, pie tam tika arī nomainīts. Cīņā līdz četrām uzvarām ar 3:1 pārāki ir filadelfieši, kas nozīmē, ka katra nākamā spēle "Canadiens" vienībai var būt pēdējā.

Pats vārtsargs arī ir apņēmības pilns attaisnot trenera uzticību: "Man nācās pārdzīvot smagu momentu savā neilgajā karjerā, taču es ceru, ka treneris mani atkal liks vārtos."

Atgādināsim, ka regulārās sezonas sākumā, pēc veiksmīgas sezonas AHL (izcīnīts čempiontituls) Praiss iekļuva "Habs" vienībā kā otrais vārtsargs, bet tuvojoties sezonas izskaņai komandas pirmais numurs Kristobals Uē tika aizmanīts uz Vašingtonu un pirmā vārtsarga vieta bija jāieņem debitantam Praisam. Jāatzīst, ka viņš to izdarīja visai veiksmīgi, jo 41 spēlē vārtsargs izcīnīja 24 uzvaras, vidēji ielaida 2.56 ripas un atvairīja 92% no visiem metieniem, tāpat viņš 3 reizes nostāvēja "sausā".
Savukārt "plau-off" turnīrā Praisa rēķinā ir 10 spēles, kurās ir izcīnītas 5 uzvaras, vidēji ielaistas 2.55 ripas un atvairīti 90.7% no visiem pretinieku metieniem.

Izmantoti resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2008-05-04 00:53, pirms 16 gadiem
A, kas par fufeli notiek ar soapcast?! Nav pat ielikta šī vakara spēle Flyers/Canadiens!!!!