Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: feelbest

Video: AK Bars viesos uzvar Ufu un sērijā izvirzās vadībā

Atšķirībā no cīņas KHL līgas rietumpusē, austrumos vakar tika aizvadīta tikai pirmā cīņa Gagarina kausa 1/2 finālā, kurā tikās regulārās sezonas spēcīgākā komanda "Salavat Yulaev" no Ufas un pašreizējā kausa īpašniece - Kazaņas "AK Bars" komanda. Saspringtā un aizraujošā spēlē triumfēja AK Bars hokejisti, kas bija pārāki pār mājniekiem ar rezultātu 4:3. Jāpiemin, ka spēles izskaņā Ufas leģionārs Patriks Toresens izpildījā ļoti asu un rupju spēka paņēmienu pret Kazaņas kluba kapteini - Alekseju Morozovu!

, 2010-04-03 11:06, pirms 14 gadiem
Toresenam vajg bargu sodu!!!
, 2010-04-03 11:09, pirms 14 gadiem
njaa var redzeet ka mait* nemaak zaudeet.... tiiri ar elkoni iebrauca sejaa ceru ka tiks smagi sodiits!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-03 17:03, pirms 14 gadiem
Par Ak Bars!
, 2010-04-03 21:06, pirms 14 gadiem
Nu Radulovs un viņa draudziņš Toresens, ar savu uzvedību, ir parādijuši, ka viņi ir urlas... + vēl tā frizūras.

Es par Ak Bars!!
Šejs Vēbers. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Vēbers ar pirmo piegājienu tiek iekļauts Slavas zālē, beidzot zvanu saņem arī Roniks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Slavas zālē iekļauti Šejs Vēbers, Pāvels Dacjuks, Džeremijs Roniks, Natālija Darvica, Krisija Vendela-Pola, Deivids Poils un Kolins Kempbels.
Līnuss Ullmarks. Foto: AP/Scanpix
6

''Bruins'' uz Otavu aizmaina vārtsargu Ullmarku, pretī saņem Korpisalo

Par maiņas darījumu vienojušās Bostonas ''Bruins'' un Otavas ''Senators''. Rezultātā uz Kanādas klubu pārcēlies Līnuss Ullmarks, bet pretējā virzienā ceļojuši Jonass Korpisalo, Marks Kasteličs, kā arī 2024. gada drafta pirmās kārtas izvēle.
Floridas "Panthers" kapteinis Aleksandrs Barkovs. Foto. NHL
86

Balinska pārstāvētā "Panthers" pirmo reizi vēsturē izcīna Stenlija kausu

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta izšķirošā Stenlija kausa izcīņas spēle. Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" finālsērijas septītajā spēlē uzvarēja Edmontonas "Oilers" ar 2:1 un izcīnīja pirmo titulu komandas pastāvēšanā.