Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Reinis Demiters – februāra vērtīgākais spēlētājs virslīgā

Reinis Demiters – februāra vērtīgākais spēlētājs virslīgā
Reinis Demiters - februāra MVP.
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Par aizvadītā mēneša spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HK „Zemgale/LLU” aizsargs – Reinis Demiters. Viņš februārī sešās spēlēs sakrājis 16 rezultativitātes punktus (7+9). Demitera pārstāvētā HK „Zemgale/LLU” komanda februārī izcīnīja piecas uzvaras, kas deva otro vietu regulārajā turnīrā. Tādējādi jelgavnieki izslēgšanas spēles uzsāks no 1/2fināla.

22 gadus vecais Reinis Demiters ir viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem savā komandā. Būdams aizsargs, viņš 22 spēlēs ir guvis 13 vārtus un atdevis 17 rezultatīvas piespēles.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK „Kurbads” uzbrucējs Renārs Undelis, oktobrī - HK „Ozolnieki/MONARCH” aizsargs Mihails Bogdanovs, novembrī - HS „Rīga/Prizma” vārtsargs Maksims Rešetņikovs, decembrī – HK „Kurbads” aizsargs Toms Bluks, savukārt janvārī – HK „Zemgale/LLU” uzbrucējs Gatis Gricinskis.

Šosezon, 2013./2014. gada sezonas Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiks aizsākta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiek piešķirta piemiņas balva un dāvana no SIA „Amber Ice” un LHF.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.