Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

BAČ briest tiesnešu skandāls

BAČ briest tiesnešu skandāls
Valērijs Voroņins
Foto:belarushockey.com

Vakar Baltkrievijas Atklātā hokeja čempionātā (BAČ) komandas aizvadīja izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla otrās spēles, un dažas no tām izcēlās ar nopietniem tiesāšanas skandāliem.

Jau vairāku sezonu garumā vairāki BAČ komandu treneri aizkulisēs pauda neapmierinātību ar šī čempionāta spēļu tiesāšanas līmeni, bet vakar šī neapmierinātība sasniedza savu kulmināciju. Vairāku komandu treneri publiski pauda savu neapmierinātību, pat neskatoties uz iespēju saņemt sankcijas no BAČ vadības.

Pirmais savu neapmierinātību pauda ‘’Liepājas metalurga’’ galvenais treneris V. Voroņins, kurš pēcspēles preses konferencē bija neparasti lakonisks. ‘’ (...) Bet saprotiet mani pareizi - spēlēt un uzvarēt, spēlējot ‘’5 pret 7’’, droši vien ir nereāli. Man tas ir viss," liepājnieku treneris citēts Soļigorskas hokeja kluba oficiālajā mājaslapā.

Atgādinām, ka ‘’Liepājas metalurgi’’ vakar otrreiz piekāpās Soļigorskas ‘’Šahtjor’’ spēles otrajā pagarinājumā ar rezultātu 4:5. Turklāt katrā no abiem pagarinājumiem metalurgi nopelnīja pa noraidījumam, kas tādējādi deva iespēju mājiniekiem uzvarēt.

Tomēr tas viss ir nieks, salīdzinot ar atmosfēru, kas valdīja Gomeļas ‘’Gomeļ’’ un Minskas ‘’Junior’’ pēcspēles preses konferencē. Gomeļiešu galvenais treneris A. Skabelka atklāti apvainoja spēles tiesnešus spēles laušanā un pietiesāšanā par labu pretiniekiem.

Vēl atklātāks savos izteikumos bija ‘’Gomeļ’’ kapteinis A. Seņkevičs, kurš nesaudzīgi kritizēja spēles tiesnešu un Minskas ‘’Junior’’ galveno treneri M. Zaharovu, kurš baltkrievu hokejā zināms kā ietekmīga persona, jo ir Baltkrievijas prezidenta A. Lukašenko personālais hokeja treneris.

Izmantotie resursi:
Новости ОЧБ: Валерий Воронин: Играть и...
Новости ОЧБ: Артем Сенькевич: Я могу сказать...
Новости ОЧБ: Андрей Скабелка: Судьи сломали...

     [+] [-]

, 2013-03-03 11:39, pirms 11 gadiem
oooo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-03 12:22, pirms 11 gadiem
arhivs X rakstīja: Es jau vakar izteicos, ka noraidījumu skaits, pie tam pagarinājumu laikā, man likās savdabīgs. Parasti tā nenotiek
Diemžēl, bet tā ir visu Atklāto čempionātu problēma, ka šo čempionātu rīkotājvalstis, ne pārāk ciena komandas, kas piedalās viesu statusā. Tas pats attiecās arī uz KHL.
Par M. Zaharova statusu nav pat vērts runāt, jo tas ir ...............
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-03 13:38, pirms 11 gadiem
Un kur tās korupcijas nav ??? Varbūt KHL...vai FIFA un UEFA, domāju, kamēr nauda valda pār pasauli, korupcija būs !!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-03 15:04, pirms 11 gadiem
Jāieraksta nolikumā punkts,ka pagarinājumos noraidīt stingri aizliegts

     [+] [-]

, 2013-03-03 15:28, pirms 11 gadiem
Interesanti gan, kā pirmajā pagarinājumā piešķirtais noraidījums palīdzēja "Šahtjor" uzvarēt???

     [+] [-]

, 2013-03-03 15:37, pirms 11 gadiem
Rutkutēvs rakstīja: Interesanti gan, kā pirmajā pagarinājumā piešķirtais noraidījums palīdzēja "Šahtjor" uzvarēt???
Vispār jau arī otrajā pagarinājumā bija noraidījums.

     [+] [-]

, 2013-03-03 17:01, pirms 11 gadiem
Sētas komandai sētas tiesāšana

     [+] [-]

, 2013-03-04 00:22, pirms 11 gadiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Diemžēl, bet tā ir visu Atklāto čempionātu problēma, ka šo čempionātu rīkotājvalstis, ne pārāk ciena komandas, kas piedalās viesu statusā. Tas pats attiecās arī uz KHL.
Par M. Zaharova statusu nav pat vērts runāt, jo tas ir ...............
... "personālais" hokeja treneris.