Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Uzvaras liepājniekiem un daugavpiliešiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Uzvaras liepājniekiem un daugavpiliešiem
Liepājnieki HK "Ogre" vārtos sabēra deviņas ripas
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šovakar Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā notika divas spēles – SK "Liepājas Metalurgs 2" savā laukumā ar 9:2 sagrāva HK "Ogre", bet Daugavpils HK "Latgale" viesos ar lielām grūtībām tikai ar 4:2 pieveica SK "Rīga/Profs-18".

Ogres hokeja komanda liepājniekiem bija piekāpusies visās iepriekšējās piecās spēlēs, izņēmums nebija arī šodienas mačs. Ja pirmajā periodā HK "Ogre" piekāpās ar ļoti cienījamu rezultātu (0:1), tad otrajā trešdaļā tika ielaisti vēl četri goli (0:5), tikpat arī pēdējā, tiesa, beidzamo 15 minūšu laikā arī ogrēniešiem izdevās gūt vārtus, pat divus – 2:9. Uzvarētāju komandā divi goli un viena rezultatīva piespēle Nila Semjonova kontā, zaudētāju rindās ar vienu golu un vienu piespēli izcēlās Raivis Kurņigins.

Daudz sīvāka cīņa bija Rīgā notikušajā spēlē starp DHK "Latgale" un SK "Rīga/Profs-18". Jau pirmā perioda 3. minūtē viesus ar precīzu metienu vadībā izvirzīja Vadims Vabiščevičs (1:0). Tieši pēc divdesmit spēles minūtēm Eduards Bullītis rezultātu dubultoja – 2:0. Trešais periods sākās ar rīdzinieku atbildi – Kirils Tambijevs rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (2:1). Nepilnas četras minūtes pirms spēles pamatlaika beigām Rinalds Rautenšilds panāca izlīdzinājumu – 2:2.

Jaunajiem rīdziniekiem tomēr neizdevās noturēt sev labvēlīgu rezultātu – 58. minūtē Egidijus Bauba ar precīzu metienu realizēja skaitlisko vairāku, atkal izvirzot vadībā DHK "Latgale" – 3:2, bet 13 sekundes pirms mača beigām Eduards Bullītis raidīja ripu jau tukšos pretinieku vārtos, gūdams savus otros vārtus šajā spēlē – 4:2. Arī daugavpiliešiem tā bija regulārā turnīra pēdējā spēle, bet SK "Rīga/Profs-18" jāaizvada vēl trīs mači, vienreiz tiekoties ar SC "Energija", bet divreiz – ar "Ozolnieki/Monarch".

Latvijas Atklātais hokeja čempionāts, 3. marts:

SK "Liepājas Metalurgs 2" - HK "Ogre" –– 9:2 (1:0, 4:0, 4:2)

SK "Rīga/Profs-18" - DHK "Latgale" – 2:4 (0:1, 0:1, 2:2)

Izmantotie resursi:
lhf.lv

     [+] [-]

, 2010-03-04 10:03, pirms 14 gadiem
Grūtības Latgalei nemaz nebija tik lielas. 3.perioda vidū atslābinājās, domāja vairāk par rezultāta nosargāšanu nekā uzbrukumu. Tāpēc likumsakarīgi dabūja spiedienu uz saviem vārtiem un otro ripu iekšā. Bet pēc tam atkal ieslēdza nākamo ātrumu un ātri dabūja trešos vārtus.
P.S. Ļoņa - nu nevajag tik traki bliezt pa borta durtiņām. Akadēmijas īpašums kā nekā