Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

HK "Juniors" izcīna otro uzvaru divu dienu laikā

HK "Juniors" izcīna otro uzvaru divu dienu laikā
HK "Juniors"
Foto: Vladislavs Proškins

Šovakar Latvijas hokeja čempionāta vienīgajā spēlē pie panākuma tika HK "Juniors", kas izbraukumā ar 3:0 apspēlēja hokeja skolas HS "Rīga/Prizma" otro komandu.

Pateicoties vakardienas uzvarai pār čempionāta līdervienību "SMScredit.lv", HK "Juniors" pirms šīs spēles turnīra tabulā ieņēma trešo vietu, kamēr šodienas pretinieki HS "Rīga/Prizma-2" vien sesto vietu.

Pirmajās divās trešdaļās abām komandām bija vairākas iespējas atklāt spēlēs rezultātu vairākumā, tomēr pēc pirmajām četrdesmit minūtēm bezvārtu neizšķirts. Spēles rezultāts tika atklāts tikai 53. minūtē, kad skaitlisko vairākumu realizēja HK "Juniors" spēlētājs Jurijs Moiseičenko. Pēc nepilnām divām minūtēm Ruslans Ignatovičs dubultoja rezultātu, bet spēlei punktus pielika Rūdolfs Pētersons, pēdējā minūtē ieraidot ripu tukšos vārtos – 3:0.

Ar diviem rezultativitātes punktiem uzvarētāju sastāvā izcēlās Rūdolfs Pētersons(1+1) un Ričards Kondrats(0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  -2 [+] [-]

, 2012-12-02 17:40, pirms 12 gadiem
Un kpc nav piemineets, ka komandai nevar paliidzeet viens no labaakajiem aizsardziibas balstiem Bindulis(Nevis bundulis Juus jokdari)?

     [+] [-]

, 2012-12-02 17:52, pirms 12 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Un kpc nav piemineets, ka komandai nevar paliidzeet viens no labaakajiem aizsardziibas balstiem Bindulis(Nevis bundulis Juus jokdari)?
Viens no labākajiem? Tikai nevajag smīdināt pakavus....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-02 19:30, pirms 12 gadiem
Juniorā nemaz nav tādu izteiktu līderu aizsardzībā! Un raksti par LAČ ir ļoti virspusīgi un pieticīgi, pieļauju, ka žurnālisti nemaz nav redzējuši spēles!
A.Iverson 3# rakstīja: Un kpc nav piemineets, ka komandai nevar paliidzeet viens no labaakajiem aizsardziibas balstiem Bindulis(Nevis bundulis Juus jokdari)?