Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sorokinam uzvara Šveicē

Sestdienas vakarā Šveices "Nationalliga" hokeja līgā latviešu aizsarga Oļega Sorokina pārstāvētais Frīburgas "Gotteron" klubs sīvā spēlē ar rezultātu 3:2 pārspēja "EV Zug" vienību.

Pirmo ceturtdaļu veiksmīgāk sāka viesi, „EV Zug” vienība, jau spēles otrajā minūtē viņus vadībā izvirzīja Pauls Di Petro. Nākamos vārtus līdzjutējiem nācās gaidīt vairāk nekā pusstundu. „Īstā” spēlē sākas trešajā ceturtdaļā, kad tās ievadā „Gotteren” vienus vārtus atguva, precīzs bija Karls Neuenšvanders. Pēc nepilnām divām minūtēm Oļega Sorokina pārstāvētais klubs izvirzījās vadībā, vārtus gūstot Benijam Plsam. „Gotteren” neapstājās un desmit minūtes pirms spēles beigām nostiprinājās vadībā – 3:1. Viesi turpināja uzbrukt un piecas minūtes pirms beigām pievilka līdz vienu vārtu deficītam, bet tas arī bija viss, ko „EV Zug” spēja iespēt, rezultātā 3:2.

Oļegs Sorokins rezultativitātes punktus neguva. Spēli beidza ar neitrālu +/- koeficentu.

Latviešu aizsarga pārstāvētā komanda pēc šīs kārtas atrodas „Nationalleague” piektajā pozīcijā.

„Gotteren” vienībai nākamā spēle jau paredzēta 4.decembrī, kad izbraukumā pretī stāsies Klotenas „Flyers”.

Izmantotie resursi: www.nationalleague.ch

     [+] [-]

, 2007-12-02 03:20, pirms 17 gadiem
jā, un Sorokins jau lūkojas pēc nākamā kluba, jo atgriežas spēlētājs, kura vietā viņš spēlēja.
un ko nozīmē "Nākamie vārti, līdzjutējiem, kas kā lešs Austrijas plašsaziņas līdzekļi uz spēli bija ieradušies gandrīz pieci tūkstoši bija jāgaida vairāk kā pusstunda"? labi, var jau atšifrēt, bet vai te kāds šifrētāju pulciņš?

     [+] [-]

, 2007-12-02 07:43, pirms 17 gadiem
nja, cienījamais autors naktī tapušajā tekstā ir gan ūdeni nolaidis bet ciks atceros, Sorokinam līgums līdz Jaunajam gadam (tāpat kā Spruktam).

     [+] [-]

, 2007-12-02 12:19, pirms 17 gadiem
Galvenais tās kļūdas nevajag labot!