Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tršinecas klubs sagrauj "HC Mountfield"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šovakar Čehijas hokeja Ekstralīgā pārliecinošu uzvaru savā laukumā izcīnīja Jāņa Andersona pārstāvētais klubs Tršinecas "HC Ocelari", ar rezultātu 6:1 sagraujot Česke Budejovices komandu "HC Mountfield".

Jau pats spēles sākums Tršinecas klubam izdevās pārliecinošs, un pirmā trešdaļa tika uzvarēta ar 3:1. Mača 2. periods tika aizvadīts sausā, bet pēdējā trešdaļā mājinieki guva vēl trīs bezatbildes vārtus un pārliecinoši triumfēja mačā ar 6:1. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Jirži Poļanskis un Davids Moravecs.

Jānis Andersons rezultativitātes punktus nenopelnīja, bet spēli pabeidza ar koeficientu +2, kas bija labākais rādītājs komandā.

Aleksandra Jerofejeva pārstāvētais klubs Prāgas "Sparta" piedzīvoja zaudējumu Pardubicē pret "HC Moeller" hokejistiem – 2:4. Jerofejevs spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bet Plzeņas "HC Lasselsberger" bez Jēkaba Rēdliha sastāvā izbraukumā pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 piekāpās Prāgas "Slavia".

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz