Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs piespēlē, pingvīni uzvar Diseldorfā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē rezultatīvs bijis Herberts Vasiļjevs, palīdzot savai pārstāvētajai vienībai Krēfeldes "Pinguine" izbraukumā pieveikt Diseldorfas "DEG Metro Stars".

Līdz pat otrās trešdaļas vidum pingvīni atradās vadībā ar 6:0, tomēr spēles turpinājumā mājiniekiem izdevās četrus vārtus atspēlēt. Tuvāk gan viņi nespēja tikt, un krēfeldieši nosargāja uzvaru ar 6:4.

Herberts Vasiļjevs spēles protokolā atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm komandas trešo un ceturto vārtu guvumos, četriem metieniem pa pretinieku vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Neveiksmi piedzīvoja Arvīda Reķa pārstāvētais Augsburgas klubs "Panther", izbraukumā ar 1:3 piekāpjoties Manheimas "Adler". Reķa rēķinā divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients.

Ar zaudējumu nācās samierināties arī Krišjānim Rēdliham un Hamburgas "Freezers". Savā laukumā ar 2:4 nācās piekāpties Ķelnes "Haie" hokejistu priekšā. Rēdliha kontā viens metiens pa pretinieku vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Nākamās spēles mūsu hokejistu pārstāvētie klubi aizvadīs 4. novembrī.

Izmantotie resursi:
www.del.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-03 11:42, pirms 17 gadiem
kaarteejie rezultativitaats punkti Vasiļjevam!

     [+] [-]

, 2007-11-03 16:44, pirms 17 gadiem
cik vinjam jau ir šosezon?