Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Liepājas metalurga" hokejisti pēdējie Vitebskas turnīrā

"Liepājas metalurga" hokejisti pēdējie Vitebskas turnīrā
Liepājas Metalurga hokejisti.
Foto: Zigismunds Zālmanis

"Liepājas metalurgs" hokejisti līdzdalību Vitebskas gubernatora kausa izcīņā iesāka ar uzvaru, bet trīs nākamajās spēlēs sekoja zaudējumi, un kopvērtējumā liepājnieki ierindojās pēdējā ceturtajā vietā, informē liepajniekiem.lv

Turnīra pirmajā cīņā liepājnieki ar rezultātu 6:3 pieveica Novopolockas "Himik/SKA", pēc tam ar 4:7 atzina laukuma saimnieku Vitebskas hokejistu pārākumu, savukārt trešajā cīņā ar Krievijas klubu "Dmitrov" piekāpās pēcspēles "bullīšu" sērijā (1:2).

Pēc šī zaudējuma kļuva skaidrs, ka Latvijas čempioniem Vitebskā atliek tikai cīņa par ceturto vietu, kurā vēlreiz nācās spēkoties ar Novopolockas komandu. Šoreiz kurzemnieki cieta vēl lielāku sagrāvi, piekāpjoties sāncenšiem ar 3:8. Savukārt kausa izcīņas finālā "Dmitrov", uzvarot ar 3:2, sarūgtināja turnīra saimniekus – HK "Vitebsk" hokejistus.

Vērtējot aizvadīto turnīru kopumā, liepājnieku treneris Vladimirs Golubovičs uzsver tā labo organizāciju, arī to, ka visas komandas bija viena līmeņa, ja nu vienīgi rīkotāju dārziņā "var mest akmeņus attiecībā uz tiesāšanu". "Metalurgiem bija laba iespēja uzzināt, kas ir kas – izvērtēt komandas funkcionālo sagatavotību apstākļos, kas ir maksimāli pietuvināti Baltkrievijas atklātā čempionāta kalendāram.

Līdz Baltkrievijas atklātā čempionāta sākumam ir palicis mazliet vairāk nekā viena nedēļa, un pagaidām liepājnieku nometnē vislielākā neskaidrība ir ar uzbrucējiem – vēl tiek domāts par līguma parakstīšanu ar dažiem leģionāriem, bet meklējumi šajā līnijā var ilgt līdz pat novembrim, kad mūsējiem paredzēta piedalīšanās Kontinentālā kausa izcīņas pusfinālā, kas notiks Liepājā.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

     [+] [-]

, 2008-09-02 10:52, pirms 16 gadiem
veca ziņa - Forumi

  +3 [+] [-]

, 2008-09-02 10:54, pirms 16 gadiem
Ilvars vienmēr no Forumiem stipri iepaliek

     [+] [-]

, 2008-09-02 10:56, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: Ilvars vienmēr no Forumiem stipri iepaliek


secinājums viens - autoram tomēr vajadzētu kādreiz arī forumos ieskatīties, moš kaut ko jaunu uzzina...

     [+] [-]

, 2008-09-02 10:57, pirms 16 gadiem
..nu rezultāti nav diez ko iepriecinoši.. 3:8 pret Himik/SKA - nu nezinu gan, ja nemaldos viņi pagājušā sezonā cīnījās pa 7./8. vietu Baltkrievijā..
..plus vēl ja paskatamies ka LV kausa izcīņā LM ir līderis, tad latviešu klubiem diez ko spožas dienas BAČ nerādās.. bet nu tas bija tikai pārbaudes turnīrs, cerams, ka sezonas gaitā mūsējie spēlēs labāk..

  +2 [+] [-]

, 2008-09-02 11:03, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: veca ziņa - http://esports.lv/forums/hokejs/post-80667?nc=3&page=last

..man tā bija jauna ziņa, jo es tādus forumus nelasu; man darba laikā pietiek ar ieiešanu esportā, un uzzinu praktiski visu ko vēlos, tā ka paldies gan esportam, gan raksta autoram.. bieži vien izlaižu rakstus par tēmām, kas mani neinteresē, vai kaut kur jau biju dzirdējis info, un ieteiktu jums arī vnk nelasīt, ja negribas, nevis celt savu pašapziņu noliekot citus.. apsveicu, ka esi sporta fanāts un nepārtraukti iečeko forumus un citas sporta ziņas, bet esports ir portāls arī ikdienas lietotājam, kas kaut bišku interesējas par sportu, kas daudz ko varbūt arī nezin..

     [+] [-]

, 2008-09-02 11:22, pirms 16 gadiem
Hm,LM diezgan pārliecinoši kāsuši!
Jācer,ka tālāk jau viss aizies normāli!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-02 11:46, pirms 16 gadiem
smailiite

es Tevi saprotu, arī labprāt ienāktu te un visu izlasītu, bet nav to rakstu...sanāk ložņāt pa citām lapām, tad ko uzzinām iepostojam forumos lai citi uzzin. Forši būtu ja tāds Grīslis pats OPERATĪVI izčekotu jaunumus un informētu mūs, bet viņam vieglāk ieiet forumā un pārveidot vecas un ne tik vecas ziņas ko salikuši lietotāji, par to ir tas stāsts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-02 12:24, pirms 16 gadiem
vai tad Kuļibaba no trenera darba atkal ir atgriezies pie speeleeshanas, ka vinja bilde rotaa rakstu ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-02 15:04, pirms 16 gadiem
fans366 rakstīja: Mani māc šaubas, vai ir vērts visur bāzt savu degunu.
Jā, Rīgas Dinamo projekts mani priecē līdz sirds dziļumiem, tai pat laikā nedrīkst aizmirst par vietējo republikas čempionātu. Latvijas čempionāts pašlaik reāli nepastāv. Kas tur spēlēs? Lspa, Rīga 18, Enerģija no Lietuvas??? Diezin vai par to kādam būs milzīga interese.
Otrs jautājums. Kāda būs Latvijas konkurētspēja Baltkrievijā.
Izlases spēlētājus novākusi Rīgas Dinamo, vēl daži spēlē ārzemēs.
Diezin vai ar atlikušajiem spēlētāju resursiem izdosies izveidot 4 reāli spēcīgas komandas, kuras varēs pilnvērtīgi konkurēt ar BLR top komandām.
Vai labāk nebūtu sakārtot savu druvu, nevis līst citās bez atbilstošiem darbarīkiem?



Nu, piem., es došos uz LČ spēlēm ar lielāko prieku. Jo
1) INBOX.lv ledus halle, kur notiks BAČ spēles, atrodas neizdevīgā novietojumā, tādēļ negribas uz turieni doties
2) KHL spēles maksā dārgī, tādēļ šīs izpriecas nebūs daudz
3) LAČ spēles maksā lēti
4) Labāks haļļu novietojums (tomēr tas nav Rīgas rajons) - LSPA, VOLVO
5) iesp., ka CONCEPT, MONARHS komandās spēlēs vecās Latvijas zvaigznes. Sastāvus nezinu, tāpēc šis punkts ir zem jautājuma zīmes.

     [+] [-]

, 2008-09-02 15:06, pirms 16 gadiem
Tādiem liepājniekiem, daugavpiliešiem jau baigi OK - ir gan BAČ, gan LAČ komandas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-02 17:22, pirms 16 gadiem
archy0
es kā pardaugavietis apmeklēšu LČ Volvo hallē, BAČ Piņķos un iespējams aizskriešu uz kādu interesantu spēli uz Ogri bebrus apskatīt