Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kuldam piespēle un sešas soda minūtes

Jānis Pārums

Kuldam piespēle un sešas soda minūtes
Artūrs Kulda

Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālu ar uzvaru uzsākusi Artūra Kuldas komanda Čikāgas "Wolves", kas ar 4:1 pieveica Rokfordas "Ice Hogs", bet Kulda izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Pirmos trīs vārtus "vilki" guva spēlējot vairākumā, izceļoties katrā no trešdaļām. Četras minūtes līdz pamatlaika beigām "Ice Hogs" vienus vārtus atguva, bet trīs minūtes vēlāk Žoels Kiatkovskis guva savus otros vārtus spēlē, nodrošinot pārliecinošu Čikāgas komandas uzvaru.

Artūrs Kulda asistēja pirmo vārtu guvumā, pats izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, nopelnīja sešas soda minūtes un spēli beidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sekmīgi Austrumu konferences pusfinālu uzsācis Oskara Bārtuļa klubs Filadelfijas "Phantoms", kas izbraukumā ar 5:2 apspēlēja Skrentonas "Penguins". Jau otrās trešdaļas sestajā minūtē "Phantoms" bija panākuši 3:0 un līdz mača beigām triju vārtu pārsvaru prata nosargāt. Bārtulis spēlē nepiedalījās, jo smadzeņu satricinājuma dēļ hokejistam sezona ir beigusies.

Izmantotie resursi:
theahl.com

  +2 [+] [-]

, 2008-05-02 06:34, pirms 16 gadiem
Laba zina.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-02 09:29, pirms 16 gadiem
Pamazaam, pamazaam kaapj uz augshu pa karjeras kaapneem...!!1

  +3 [+] [-]

, 2008-05-02 10:20, pirms 16 gadiem
Kāpj gan . Pēc junioru sezonas beigām vairāki Atlantas jaunie spēlētāji pievienojās AHL komandai, bet Kulda ir vienīgais no tiem, kurš ir nostiprinājies un spēlē būtisku lomu play-off'os. Angelo Esposito, 2007.gada NHL drafta 1.raunda uzbrucējs, ko Atlanta ieguva no Pitsburgas sezonas vidū, tika vakar atlaists no sava AHL Amateur Try-out līguma. Kulda smuki ieliek Redzēs, kas notiks nākamsezon - Kulda visdrīzāk spēlēs AHL, ir neliela cerība, ka viņu izsauc uz augšu, ja viņam labi ies un Atlantas aizsardzība būs tiktat nožēlojama kā šosezon.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-02 11:06, pirms 16 gadiem
Malacis!
Nākoša gada Latvijas spēlētāji AHL:
Kaspars Daugaviņš
Oskars Bārtulis
Artūrs Kulda

Karsumam jātiek uz NHL, ja nē tad jābrauc uz citu komandu.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-02 11:57, pirms 16 gadiem
Pozitīvi tas, ka Kulda tiek izmantots arī vairākuma izspēlē.