Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Līdere "SMScredit.lv" apspēlē pastarīti, panākums arī Jelgavai

Jānis Pārums

Līdere "SMScredit.lv" apspēlē pastarīti, panākums arī Jelgavai
SMScredit.lv svin kārtējo uzvaru.
Foto: Vladislavs Proškins

Šodien pie panākumiem Latvijas hokeja čempionātā tika HK "Zemgale/JLSS" un "SMScredit.lv" komandas, kas pārliecinoši tika galā, attiecīgi, ar HS "Rīga/Prizma II" un SK "Rīga 96".

"SMScredit.lv", kas ir Latvijas čempionāta līderi, viesojās Akadēmijas ledus hallē pie "SK Rīgas 96", kas ir turnīra pastarīši. Kā jau bija sagaidāms, nopietna spēkošanās izpalika. Tiesa, pirmajā trešdaļā favorītiem rezultātu neizdevās atklāt un pirmās 20 minūtes noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu – 0:0. SK "Rīga 96" vārtus 24.minūtē atslēdza Agris Ozoliņš, bet nākamo astoņu minūšu laikā pa reizei izcēlās arī Jānis Pētersons, Renārs Undelis un Ronalds Cinks, panākot 4:0. Trešajā trešdaļā divreiz izcelties izdevās arī pastarīšiem (vārtus guva Dāvis Pūliņš un Gatis Sprukts), bet līderi atbildēja ar pieciem vārtu guvumiem (Aleksandrs Kerčs juniors – 2, Agris Ozoliņš, Andrejs Kardašs un Toms Bluks).

Citā spēlē HK "Zemgale/JLSS" izbraukumā tika galā ar HS "Rīga/Prizma II" hokejistiem. Jau pirmajā trešdaļā Artūrs Āboliņš un Raivis Kurnīgins panāca 2:0, bet līdzīgajā otrajā trešdaļā pārsvars tika palielināts līdz 5:2 (zemgaliešiem divus vārtus guva Artūrs Āboliņš, vienus – Krišs Kupčus, Rīgai – Aleksandrs Kuzņecovs un Aigars Bērziņš). Trešā perioda sākumā "Rīga/Prizma II" rezultātu atkal nedaudz samazināja (5:3, Jānis Puriņš), bet mača izskaņā Guntis Pujāts un Krišs Kupčus panāca 7:3.

Pēc šīsdienas spēlēm līderos ir "SMScredit.lv" komanda ar 64 punktiem, bet par septiņiem atpaliek HK "Juniors". HK "Zemgale/JLSS" ieņem piekto vietu (35), HS "Rīga/Prizma II" septīto (11), bet SK "Rīga 96" atrodas pēdējā, astotajā, vietā (7).

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija