Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Noksvilas klubs uzveic "FireAntz"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Dienvidu profesionālajā hokeja līgā (SPHL) uzvaru izcīnījis Ervīna Muštukova pārstāvētais klubs Noksvilas "Ice Bears", izbraukumā ar rezultātu 4:1 apspēlējot Fajetvilas "FireAntz" hokejistus.

Pēc pirmajiem diviem periodiem Noksvilas kluba hokejisti bija izvirzījušies vadībā ar 3:0. Pēdējā trešdaļā komandas apmainījās vārtu guvumiem, un spēle noslēdzās ar "Ice Bears" uzvaru ar 4:1. Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju rindās nopelnīja Kevins Heriss un Kevins Sviders (abiem 1+2).

Ervīns Muštukovs šoreiz palika rezervē, bet vārtu sargāšana bija uzticēta viņa kolēģim Kerkam Irvingam, kurš spēles laikā atvairīja 28 no 29 pretinieku metieniem.

Jau naktī uz svētdienu (3. februāri) "Ice Bears"un "FireAntz" mērosies spēkiem vēlreiz, bet šoreiz jau Noksvilas kluba laukumā.

Izmantotie resursi:
www.thesphl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-03 00:12, pirms 17 gadiem
nezinu vai par tas kaadu mierinaas, tachu peec speelju skaita maajas lapaa izskataas ka treneri ljoti demokraatiski sadala speeles uz puseem. Erviinam liidz shim ir 18, bet Irvingam shii buus 19. Mierinaajums vaajsh, jo shaada liimenja liiga iktaa jau esot zem Erviina liimenja.