Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Majors" uzvar, "Frontenacs" spēli atceļ

Jānis Pārums

Ontario Hokeja līgas (OHL) čempionātā šorīt uzvaru izcīnīja uzbrucēja Kaspara Daugaviņa (attēlā) klubs Missisaugas "St. Michels Majors", kas savā laukumā ar 1:0 pieveica Bramptonas "Battalion".

Uzvaras vārtus trešās trešdaļas desmitajā minūtē guva Maikls Pelečs, bet "St. Michels Majors" vārtos lieliski stāvēja Kriss Karrozi, atvairot 41 metienu. Kaspars Daugaviņš spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Andra Džeriņa kluba Kingstonas "Frontenacs" spēli pret Saginavas "Spirit" atcēla, jo komandas treneris un divi spēlētāji cieta satiksmes negadījumā, kad viņus notrieca automašīna. Vārtsargam Entonijam Pīteram tika konstatēts kreisās kājas lūzums, bet aizsargs Džonatans Skiaka guva nelielu potītes savainojumu. Savukārt trenera asistents Kirks Pērsons "tika sveikā" ar nobrāzumiem un sasitumiem. Atcelta arī otra šīs nedēļas nogalē paredzētā "Frontenacs" spēle.

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com
www.mlive.com

     [+] [-]

, 2007-12-01 09:45, pirms 17 gadiem
Kā tā var notriekt vārtsargu,aizsargu un treneri,kas viņi pa ceļa vidu gājuši...

     [+] [-]

, 2007-12-01 12:26, pirms 17 gadiem
no barčika no barčika

     [+] [-]

, 2007-12-01 22:16, pirms 17 gadiem
tā kā komanda bija svešā pilsētā, visa komanda bija devusies pastaigā un tad kaut kas noticis, vismaz tā rakstīts OHL mājaslapā, paldies Dievam nekas ar Andri nenotika