Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis: “Šādus turnīrus ierasti uzvar komanda, ne kāds individuāli”

Jānis Celmiņš

Gudļevskis: “Šādus turnīrus ierasti uzvar komanda, ne kāds individuāli”
Kristers Gudļevskis. Foto: LHF

“Es domāju, ka… mēs aizvadījām lielisku spēli, visi kā viens. Aizsardzībā čaļi padarīja lielisku darbu, uzbrukumā arī. Atbalstījām viens otru un domāju, ka Francijas izlasei šodien bija maza iespēju,” pēc Latvijas izlases uzvaras 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā atzina par labāko vārtsargu tajā atzītais Kristers Gudļevskis.

Jau vēstīts, ka pēc Latvijas hokeja izlases uzvaras pār Franciju (5:2) OS 2026 kvalifikācijas turnīra noslēdzošajā spēlē tika apbalvoti turnīra labākie spēlētāji. Kaspars Daugaviņš tika atzīts par visa turnīra vērtīgāko spēlētāju, kamēr Kristers Gudļevskis, Uvis Balinskis un francūzis Aleksandrs Teksjē saņēma apbalvojumus kā labākie savu pozīciju spēlētāji.

Gudļevskis pēc spēles bija ierasti ieturēts, taču vēlējās uzslavēt komandas darbu, neizceļot nevienu īpaši. “Mūsu uzdevums visa turnīra laikā bija kārtīgi strādāt aizsardzībā un izmantot savas iespējas uzbrukumā. Šādus turnīrus parasti uzvar komanda, ne individuāli spēlētāji,” teica Latvijas izlases pirmais numurs šajā turnīrā.

“Neteiktu, ka man bija ļoti daudz darba. Jutos labi, taču arī komanda man labi palīdzēja. Man izdevās atvairīt nozīmīgos metienus, lai atstātu komandu spēlē. Spējām progresēt spēli no spēles, tas ir svarīgākais rādītājs šādos turnīros. Jau pirms spēles varēja just, cik čaļiem uzvaras šovakar daudz nozīmē. Vienam tā būs pirmā, citam otrā, bet kādam, iespējams, pēdējā. Visi grib aizbraukt, šādām spēlēm ir ļoti liela likme,” uzsvēra vārtsargs, kurš līdz šim piedalījies divās olimpiskajās spēlēs.

“Mums – mazai valstij dalība olimpiskajās spēlēs ir īpaša. Līdzjutēji šodien bija lieliski, viņiem arī pēc pusotra gada būs lieliska iespēja mūs atbalstīt,” pauda Gudļevskis, kurš jau rīt dosies uz Vāciju, kur aizvadīs savu sezonu klubā.

Latvijas izlase šis bija devītais kvalifikācijas turnīrs, sešas reizes nodrošinot dalību olimpiskajās spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-01 22:33, pirms 2 nedēļām
Paldies par to ko ir pateicis!
Teksjē iepriekšējā spēlē iešāva 3 vārtus, šovakar viena piespēle...
Kur ir viņa turnīra meistarība?
Gudļdevskis to novērtēja kā izlases darbu. Tur nav neviena meistara izlasēs un arī visā turnīrā.

     [+] [-]

, 2024-09-02 11:16, pirms 2 nedēļām
Teiksim tā . Bronza nav nejaušība , tikai veiksme.
Jo komanda ir līmeni pacēlusi un nezaudē vairs rangā zemākām komandām jau dažus gadus

     [+] [-]

, 2024-09-02 12:25, pirms 2 nedēļām
j888 rakstīja: Teiksim tā . Bronza nav nejaušība , tikai veiksme.
Jo komanda ir līmeni pacēlusi un nezaudē vairs rangā zemākām komandām jau dažus gadus
tikai kur mēs pēc ranga?

     [+] [-]

, 2024-09-02 22:06, pirms 2 nedēļām
pūce rakstīja: tikai kur mēs pēc ranga?
Ņemot vērā, ka vateņu zeme rangā PAKĀPĀS nespēlējot vairākus gadus, rangs nav jauztver nopietni