Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karsumam piespēle uzvarā

Andrejs Siliņš

Karsumam piespēle uzvarā
Mārtiņš Karsums
Foto: AP

Mārtiņš Karsums izdarījis rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, kurā uzbrucēja Providensas "Bruins" ar rezultātu 3:1 apspēlēja Milvoki "Admirals" vienību.

Providensa vadībā izvirzījās mača pirmās trešdaļas izskaņā, kad realizēja skaitlisko vairākumu. Otrās trešdaļas sākumā viesi panāca jau 2:0, bet pēdējās trešdaļas sākumā pēc Karsuma piespēles - jau 3:0. Goda vārtus mājinieki guva neilgi pēc trešajiem "Bruins" vārtiem, kad realizēja vairākumu.

Karsums uzvarētāju rindās izcēlās ar tikai vienu metienu pa pretinieku vārtiem, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Citā spēlē Filadelfijas "Phantoms" savā laukumā ar 2:3 atzina Binghemptonas "Senators" pārākumu. Uzvaras vārtus viesi guva minūti un 45 sekundes līdz mača beigām. Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis filadelfiešu rindās palika uz nullēm visās statistikas ailītēs.

Izmantotie resursi:
www.theahl.com

     [+] [-]

, 2008-03-01 11:15, pirms 17 gadiem
Spēles pirmā zvaigzne ir Providenesas vārtsargs, kas atvairījis 13 no 14 metieniem. Tie gan ir skaitļi un kas to lai zina, kādi bijuši tie metieni, bet pēc statistikas jau izskatās jocīgi.