Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kuldam vārti un uzvara

Andrejs Siliņš

Kuldam vārti un uzvara
Artūrs Kulda

Latviešu aizsargs Artūrs Kulda aizvadītajā naktī ar vārtu guvumu palīdzēja Čikāgas "Wolves" izcīnīt uzvaru ar rezultātu 3:0 Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārās sezonas kārtējā spēlē šoreiz savā laukumā pret Hjūstonas "Aeros".

Kulda guva komandas trešos, tātad pēdējos vārtus minūti un septiņas sekundes pirms spēles beigām. Latviešu aizsarga rēķinā vairāk nekā astoņu tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē viens metiens pa pretinieku vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients (+1).

Citā spēlē aizsarga Oskara Bārtuļa kontā viens metiens pa vārtiem, divas soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients (-1) hokejista pārstāvētās Filadelfijas "Phantoms" zaudējumā Olbanī "River Rats" ar rezultātu 1:2.

Providensas "Bruins" bez uz Rīgu atbraukušā uzbrucēja Mārtiņa Karsuma ierindā ar rezultātu 5:1 pārspēja Lovelas "Devils", bet Ročesteras "Americans" bez uzbrucēja Jāņa Sprukta, kurš gatavojas spēlēšanai Latvijas izlasē olimpiskās kvalifikācijas turnīrā, piedzīvoja zaudējumu Grandrepidas "Griffins" - 4:8.

Izmantotie resursi:
theahl.com

  +3 [+] [-]

, 2009-02-01 07:59, pirms 16 gadiem
Kuldam 1 metiens - 1 vārti - 100% precizitāte

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 09:53, pirms 16 gadiem
kads gudraks varetu pastastit kas notiek ar kuldu un bartuli, kas kais kuldam kas spele tikai epizodiski un kas notiek ar bartuli. atceros ka vel pagaissezon runaja ka bartulis ir pirmais aiz stripas filadelfija un ja kadam trauma tad cel augsa bartuli, a kas notiek tagad, cik augstu vins kotejas filadelfija un kura maina spele. un vai vispar ir realas iespejas tikt uz augsu

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 09:59, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: kads gudraks varetu pastastit kas notiek ar kuldu un bartuli, kas kais kuldam kas spele tikai epizodiski un kas notiek ar bartuli. atceros ka vel pagaissezon runaja ka bartulis ir pirmais aiz stripas filadelfija un ja kadam trauma tad cel augsa bartuli, a kas notiek tagad, cik augstu vins kotejas filadelfija un kura maina spele. un vai vispar ir realas iespejas tikt uz augsu
Kuldam izredzes ir labākas nekā Bārtulim. Arī sniegums produktīvāks. Kuldam traumas pamaisīja. Ja būs mazliet rezultatīvāks tad pat šosezon var tikt izsaukts, jo treneris pret Kuldu ļoti labi attiecas + Kuldam ir labas attiecības ar pašu Kovaļčuku.

  +3 [+] [-]

, 2009-02-01 10:01, pirms 16 gadiem
Kuldam bija savainojumi. Tāpēc šams arī spēlēja tā neregulāri.
Arī Bārtulim, pēc diviem (?) smadzeņu satricinājumiem, lietas "uz augšu" tik labi vairs nevirzās.

Par tām pozīcijām... pirmkārt, jāņem vērā, ka tas viss ir nosacīti un pie noteikuma, ka visi ir bez savainojumiem utt. Nu lūk un ja tā, tad Bārtulim ir apmēram 16. vieta komandā (pēc Z-Amerikas ekspertu domām), Kuldam - 12.

Taču šajos reitingos netiek ņemtas vērā trenera spimpātijas un komandas vajadzības, tb ja komandai vajag kādu izteiktu DD, tad viņi labāk paņems kādu 3. AHL aizsargu, kurš ir DD, nekā kādu no pirmajiem diviem OD. Un ja trenerim pirmssezonā kāds spēlētājs iepatīkas, tad arī viņš šamo paņems, nevis kādu, kas, iespējams, ir labāks (mazliet), taču ir mazāk redzēts darbībā.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 10:03, pirms 16 gadiem
sermulis rakstīja: Kuldam izredzes ir labākas nekā Bārtulim. Arī sniegums produktīvāks. Kuldam traumas pamaisīja. Ja būs mazliet rezultatīvāks tad pat šosezon var tikt izsaukts, jo treneris pret Kuldu ļoti labi attiecas + Kuldam ir labas attiecības ar pašu Kovaļčuku.
Eiropiešiem, pie tam vienā valodā runājošiem, attiecības savā starpā būs labākas praktiski vienmēr. Pie tam, ja komandā ienāk kāds jaunais un "vecais" uzņemas šefību par šamo.

     [+] [-]

, 2009-02-01 10:04, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: kads gudraks varetu pastastit kas notiek ar kuldu un bartuli, kas kais kuldam kas spele tikai epizodiski un kas notiek ar bartuli. atceros ka vel pagaissezon runaja ka bartulis ir pirmais aiz stripas filadelfija un ja kadam trauma tad cel augsa bartuli, a kas notiek tagad, cik augstu vins kotejas filadelfija un kura maina spele. un vai vispar ir realas iespejas tikt uz augsu
Jā Kuldam šosezon bišku pamaisījušas traumas,tapēc arī ir tā ar to spēlēšanu,bet sezonas sākumā,kad bija vesals bija labākais +/- komandā
Bārtulis-nu šim vispār neveicās ar traumām,pagāšsezon ja nemaldos vismaz 2x bija smadzeņu satricinājums...skaitījās otrais Ozo,ķip iemest var un piespēlēt,bet šosezon tas viss ir kaut kā pazudis

     [+] [-]

, 2009-02-01 10:23, pirms 16 gadiem
Cepuri nost!!!!

     [+] [-]

, 2009-02-01 10:27, pirms 16 gadiem
ta beidzot atpakalj

  +3 [+] [-]

, 2009-02-01 10:42, pirms 16 gadiem
jā vispār esmu pamanījis, ka par visiem šīs sezonas "amerikāņiem" par Bārtuli ir visazāk informācijas. Viņš tikai spēlē. Nav, ne interviju, ne kādu komentāru par viņa spēli.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-01 11:55, pirms 16 gadiem
Nebūtu Kuldam bijusi trauma es domāju viņš jau būtu debitējis jo Atlantai tr vienu brīdi bija ritīga lazarete aizsardzībā. Tā visticamāk Atlanta aizmainīs kādām Šnaideru un visticamāk izslēgšanas spēleš šogad netiks izskatās ka Kulda tiks pie spēlēšanas NHL pašās sezonas beigās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja