Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bednars uguņo, Plzeņas klubs bezspēcīgs

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Bednars uguņo, Plzeņas klubs bezspēcīgs
Jaroslavs Bednars
Foto: Jiří Koliš, www.hc-slavia.cz

Pamatīgu neveiksmi Čehijas hokeja Ekstralīgā piedzīvojusi Jēkaba Rēdliha pārstāvētā Plzeņas vienība "HC Lasselsberger", savā laukumā ar 2:6 zaudējot Prāgas "Slavia". Neapturams uzvarētāju rindās bija Jaroslavs Bednars, kurš guva četrus vārtus.

Mača liktenis jau praktiski bija izšķirts pēc pirmās trešdaļas, pēc kuras pārliecinošā vadībā ar 5:0 bija izvirzījušies "Slavia" hokejisti. Pirmos trīs vārtus guva Jaroslavs Bednars, tad vēl vienu ripu mājinieku vārtos iemeta Mihals Vondrka, bet dažas sekundes līdz perioda beigām Bednars bija precīzs vēlreiz, tādējādi savā rēķinā ierakstot pokeru. Atlikušajās divās trešdaļās Plzeņas kluba hokejisti tā arī nespēja atgūt zaudēto, un galarezultātā bija spiesti atzīt viesu pārākumu ar 2:6.

Jēkabs Rēdlihs "HC Lasselsberger" rindās atzīmējās ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Citā spēlē zaudējumu cieta arī Jāņa Andersona pārstāvētā Tršinecas vienība "HC Ocleari", savā laukumā ar 1:6 kapitulējot Česke Budejovices "HC Mountfield" hokejistu priekšā. Andersons šajā spēlē laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz