Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

OHL čempionātā zaudējumi

OHL čempionātā zaudējumi
Kaspara Daugaviņa komandai šoreiz
nācās piedzīvot smagu sagrāvi...

Zaudējumus aizvadītajā naktī Ontario Hokeja līgas (OHL) čempionātā piedzīvoja abi latviešu - Kaspara Daugaviņa un Andra Džeriņa - pārstāvētie klubi.

Kaspara Daugaviņa Misisogas "St. Michels Majors" izbraukumā piedzīvoja smagu sagrāvi 1:8 mačā pret Bremptonas "Battalion". Izšķirošo pārsvaru mājinieki nodrošināja otrajā un trešajā periodā, kad sameta oponentu vārtos sešas bezatbildes ripas. Daugaviņš spēles protokolā atzīmējās ar negatīvu -3 lietderības koeficentu.

Zaudējuma rūgtumu nācās izjust arī Andra Džeriņa Kingstonas "Frontenacs", kas pretinieku laukumā ar 0:3 atzina vietējās Gelfas "Storm" vienības pārākumu. Džeriņš ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, maču noslēdzot ar negatīvu -1 lietderības koeficentu.

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-01-01 14:13, pirms 17 gadiem
juhuu ablis LOHS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-02 15:37, pirms 17 gadiem
Njaa, abulim sviniibas, izskataas, ka kaut kaads mazveertiibas komplekss uz Daugavinju, jau vienreiz aicinaaju pastaastiit, kas un kaa, bet nekaa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja