Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam rezultatīvākā spēle šosezon - deviņi vārti un uzvaru Francijas čempionātā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopānam rezultatīvākā spēle šosezon - deviņi vārti un uzvaru Francijas čempionātā
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Cīņu Francijas handbola čempionātā ''LiquiMoly'' vakar aizvadīja Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain''. Vienība ar 38:32 izbraukumā sakāva ''Dunkerque'' handbolistus.

Dainis Krištopāns mača gaitā guva deviņus vārtus, realizējot 75% no savām izdevībām. Latvieša kontā arī divi divu minūšu noraidījumi. Šī bija sezonas rezultatīvākā spēle latvietim līdz šim - iepriekš viņš nebija spējis gūt vairāk par septiņiem goliem.

• Izrāvienu PSG veica jau 16. minūtē. Lai gan uz brīdi mājinieki atguvās, Parīzes klubs uzvaru nodrošināja bez grūtībām.

• Komandas savā starpā nu ir kopā tikušās piecas reizes, visās uzvarot PSG. Kopumā komanda šosezon ir uzvarējusi jau pēdējos septiņos mačos pēc kārtas.

• Parīzes ''Saint-Germain'' Francijas meistarsacīkšu turnīra tabulā ieņem otro vietu ar 12 punktiem septiņās cīņās. Tik pat punktu gan ir arī pirmajā vietā esošajai ''Nantes'' un trešajā vietā esošajai ''Montpellier''.

• Krištopāns ar partneriem sezonu turpinās jau 3. novembrī jeb ceturtdien. Plkst. 19:45 klubs savā laukumā aizvadīs cīņu EHF Čempionu līgā ar ''Porto''.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...