Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam trīs vārti uzvarā pār Francijas handbola čempionāta pastarīti

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopānam trīs vārti uzvarā pār Francijas handbola čempionāta pastarīti
Dainis Krištopāns. Foto: AFP/Scanpix

Šodien spēli Francijas ''LiquiMoly'' handbola čempionāta ietvaros aizvadīja Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain''. Klubs ar rezultātu 37:32 (19:14) viesos pieveica līgas pastarīti ''Grand Nancy Métropole''.

Dainis Krištopāns mačā realizēja trīs no četriem metieniem, kā arī nopelnīja vienu noraidījumu.

Parīzes handbolisti bija izteikti mača favorīti un reti kuram bija bažas par kluba panākumu šajā spēlē. ''Saint-Germain'' bilance pirms spēles bija 20 uzvara 20 mačos, bet ''Grand Nancy Métropole'' bija izcīnījusi vien piecus punktus 20 spēlēs un atradās izteiktā pēdējā vietā visā līgā.

Krištopāna klubam bija neliels pārsvars visu spēli un tas arī tika noturēts. Komanda gan taupīja savus galvenos spēku svarīgākām un grūtākām cīņām. Lielākais pārsvars spēlē bija seši vārti un mājiniekiem īsti to sadeldēt neizdevās pat spēlējot pret nomināli vājākiem PSG handbolistiem.

Parīzes ''Saint-Germain'' ar izcīnītiem 42 punktiem 21 spēlē un perfektu bilanci atrodas līgas pirmajā pozīcijā. Tuvākā konkurente ''Nantes'' atpaliek par astoņiem punktiem.

Nākamā spēlē Krištopāna klubam paredzēta jau trešdien, kad PSG uzsāks cīņu EHF Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs. Viesos tiks aizvadīta cīņa pret Norvēģijas handbola klubu ''Elverum''.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...
https://en.psg.fr/teams/handball/fi...