Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam seši vārti, neprecīzs izlīdzinājuma metiens un sāpīgs zaudējums līderu duelī

Agris Suveizda

Krištopānam seši vārti, neprecīzs izlīdzinājuma metiens un sāpīgs zaudējums līderu duelī
Dainis Krištopāns. Foto: PSG Handball

Francijas handbola čempionāta lielajā cīņā valsts titulētākais klubs "Montpellier" savā laukumā ar rezultātu 31:30 pārspēja iepriekšējās desmitgades stiprāko klubu PSG, ko pārstāv Latvijas izlases līderis Dainis Krištopāns.

Dainis Krištopāns realizēja sešus no desmit metieniem, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un bija rezultatīvākais komandā, taču 12 sekundes līdz spēles beigām neizmantoja iespēju izraut neizšķirtu.

• Mājinieku labā pa sešiem vārtiem guva Valantēns Ports un Kiljans Vilmino, kurš uzvaras vārtus iemeta 76 sekundes līdz beigām.

• Trešdien PSG zaudēja arī Čempionu līgā, mājās ar 33:37 piekāpjoties Vācijas "Magdeburg" un nu 18 uzvaru sēriju nomainījusi pret divām neveiksmēm pēc kārtas.

• "Montpellier" izrāvusies čempionāta vienvadībā. Līdz šim vakaram abām komandām bija pa 12 uzvarām un vienam zaudējumam.

• Divkārtējā Čempionu līgas uzvarētāja "Montpellier" par Francijas čempioni kļuvusi 14 reižu, taču pēc tās iepriekšējā titula 2012. dominē PSG, izcīnot deviņus no desmit tituliem.

• Pagājušajā Čempionu līgas sezonā abi klubi izkrita ceturtdaļfinālā, un "Montpellier" piedzīvoja vilšanos arī Francijas čempionātā, finišējot tikai ceturtā un šosezon spēlējot Eiropas līgā, kur grupu turnīrā pašlaik uzvarējusi visās sešās spēlēs. PSG savukārt ir līdere Čempionu līgas apakšgrupā, uzvarot astoņās no desmit spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...