Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam divi vārti, PSG izlaiž vadību un zaudē ČL pirmajā spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopānam divi vārti, PSG izlaiž vadību un zaudē ČL pirmajā spēlē
Dainis Krištopāns ar bumbu. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Pirmo spēli EHF Čempionu līgas sezonā šovakar aizvadīja latviešu handbolista Daiņa Krištopāna pārstāvētais Francijas superklubs Parīzes "Saint-Germain", kas izbraukumā nenoturēja pārsvaru, ar 31:34 piekāpjoties Vesprēmas "Telekom".

Krištopāns realizēja abus izpildītos metienus, kā arī izpelnījās divu minūšu noraidījumu. Parīzieši pēc pirmā puslaika atradās šķietami drošā četru vārtu vadībā (17:13), šādu pārsvaru (24:20) iekrājot arī otrā puslaika ievada daļā. Pēc tam iniciatīvu laukumā pārņēma Ungārijas spēcīgākais klubs, turnīru iesākot ar nedaudz negaidītu panākumu.

Uzvarētāju labā ar desmit vārtu guvumiem rezultatīvākais bija ēģiptietis Jahija Omārs. Astoņas reizes izcēlās horvāts Manuels Štrleks. PSG rindās septiņus vārtus iemeta dānis Mikels Hansens.

PSG nākamo spēli aizvadīs 19. septembrī, kad savā laukumā Francijas līgas mačā uzņems Tulūzas "Fenix" handbolistus.

Izmantotie avoti:
https://ticker.ehfcl.com/2022110201...