Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns gūst sešus vārtus, komanda atgriežas uz uzvaru takas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krištopāns gūst sešus vārtus, komanda atgriežas uz uzvaru takas
Dainis Krištopāns. Foto: Alibek Käsler

Šovakar Vācijas Bundeslīgā handbolā "MT Melsungen" savā laukumā ar 31:26 pieveica "Berhischer HC". Dainis Krištopāns panākumu kaldināja ar sešiem precīziem metieniem.

Dainis Krištopāns vārtu guvumos pārvērta sešus no saviem septiņiem metieniem. Ludzas handbola audzēkņa kontā arī piecas rezultatīvas piespēles. Abos rādītājos viņš bija otrais labākais gan savā komandā, gan mačā.

Puslaika pārtraukumā komandas devās ar neizšķirtu (14:14), bet otrās daļas iesākumā viesi pat ieguva divu vārtu pārsvaru (18:16). Līdz pēdējām desmit minūtēm turējās neizšķirts, bet cīņas noslēgumā krietni sekmīgāki bija "MT Melsungen" handbolisti, kuriem padevās 6:0 izrāviens.

Krištopāna komanda iepriekšējā spēlē cieta zaudējumu, bet tagad izdevies atgriezties uz uzvaru takas. Bundeslīgas kopvērtējumā "MT Melsungen" ar bilanci 14-6-1 ieņem ceturto vietu.