Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam četri vārti zaudētā Vācijas Bundeslīgas spēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Krištopānam četri vārti zaudētā Vācijas Bundeslīgas spēlē
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Jan Guenther/Imago Images/Scanpix

LETA. Latvijas handbolists Dainis Krištopāns svētdien Vācijas Bundeslīgas spēlē guva četrus vārtus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto "MT Melsungen" komandu no neveiksmes.

"MT Melsungen" viesos ar 24:39 (11:16) piekāpās "Magdeburg", kas pagājušajā sezonā arī uzvarēja Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgā un ir Vācijas Bundeslīgas līdervienība.

Krištopāns realizēja četrus no deviņiem metieniem. Starp viesiem rezultatīvākais ar septiņiem gūtiem vārtiem bija Rodžeri Moraess, kamēr mājinieku rindās ar pieciem precīziem metieniem izcēlās Tims Hornke, Januss Smarasons, Miks Damgords-Nilsens un Fēlikss Klārs.

"MT Melsungen" ar 27 punktiem 20 spēlēs turnīra tabulā ieņem piekto vietu, kas sezonas beigās dotu iespēju nākamgad spēlēt EHF Eiropas līgā.

Pagājušajā sezonā Melsungenas komandas ierindojās devītajā pozīcijā 18 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
LETA