Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam seši vārti un divi noraidījumi; PSG turpina savu uzvaras gājienu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopānam seši vārti un divi noraidījumi; PSG turpina savu uzvaras gājienu
Dainis Krištopāns. Foto: TeamPics/PSG

Spēli Francijas ''LiquiMoly'' handbola čempionāta ietvaros šovakar aizvadīja Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain''. Komanda izbraukumā ar 30:23 (12:10) pieveica ''Cesson-Rennes'' handbolistus.

Dainis Krištopāns realizēja sešus no izpildītajiem astoņiem metieniem. Savu bilanci viņš papildināja arī ar diviem noraidījumiem. Latviešu handbolists bija trešais rezultatīvākais spēlētājs visā mačā.

Spēles sākums bija līdzvērtīgs. Abas komandas apmainījās vārtu guvumiem un vadība mainījās vairākkārt. Spēles kontroli PSG pārņēma spēles 19. minūtē, kad guva vairākus vārtus un no savas pretinieces sāka veiksmīgi atrauties. Otrajā puslaikā vienība savu pārsvaru vēl palielināja.

Lieliskā PSG precizitāte palīdzēja kaldināt panākumu. Kamēr mājinieki realizēja 53% no izpildītajiem metieniem, Parīze bija precīza 63% gadījumu.

Parīzes ''Saint-Germain'' ir izteikta Francijas handbola čempionāta līdere. 23 spēlēs nav piedzīvots neviens zaudējums. Komanda ar 46 punktiem ir pirmā, kamēr tuvākā sekotāja ''Nantes'' atpaliek jau par deviņiem punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...