Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns traumas dēļ laukumā nedodas; PSG noslēdz EHF grupu turnīru trešajā vietā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopāns traumas dēļ laukumā nedodas; PSG noslēdz EHF grupu turnīru trešajā vietā
Dainis Krištopāns. Foto: J.Azouze/PSG

Šodien maču EHF Čempionu līgas ietvaros aizvadīja Daiņa Krištopāna pārstāvētais handbola klubs Parīzes ''Saint-Germain''. Klubs aizvadīja grupu turnīra pēdējo spēli un piedzīvoja zaudējumu pret Vespremas ''Telekom'' ar rezultātu 39:40 (19:20).

Latviešu handbolists Dainis Krištopāns gan laukumā šoreiz nedevās. Viņš joprojām atlabst no ceļgala savainojuma un komandu šodien atbalstīja vien morāli.

Iepriekš informējām, ka Krištopāns izlaida arī spēli 6. martā, kad Parīzes ''Saint-Germain'' viesos pārspēja ''Chambery Savoie''.

Spēle gan bija ļoti sīva. Pēc pirmā puslaika Parīzes klubam bija vien vienu vārtu deficīts. Otrajā puslaikā ''Telekom'' nedaudz atrāvās un uz brīdi atradās vadībā pat ar trīs vārtu pārsvaru. Pēdējā minūtē gan Krištopāna pārstāvētais klubs rezultātu izlīdzināja. Uzvaras vārtus ''Telekom'' guva vien divas sekundes pirms mača beigām.

Parīzes ''Saint-Germain'' grupu turnīru noslēdz trešajā vietā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Parīzes klubam pretī stāsies ''Elverum'' handbolisti no Norvēģijas. Krištopāna atgriešanās laukumā vēl ir neskaidra.

Izmantotie resursi:
https://ehfcl.eurohandball.com/men/...