Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāna PSG Francijas čempionātu noslēdz bez zaudējumiem

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopāna PSG Francijas čempionātu noslēdz bez zaudējumiem
Dainis Krištopāns. Foto: TeamPics/PSG

Francijas ''LiquiMoly'' handbola čempionātu ar perfektu bilanci noslēgusi Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain''. Ingara Dudes ''Limoges'' gan tā beigusies ar zaudējumu.

Dainis Krištopāns Parīzes kluba panākumu kaldināja ar diviem precīziem raidījumiem. Latviešu handbolists gan arī nopelnīja divus noraidījumus.

• PSG savā laukumā ar 38:33 (21:15) apspēlēja ''Créteil'' handbolistus.

• Komandai padevās ražens pirmais puslaiks, kurš jau ielika pamatus uzvarā. Uz brīdi vienības pārsvars bija arī astoņi vārti.

• ''Saint-Germain'' sezonu noslēdza ar 60 punktiem 30 mačos, nepiedzīvojot zaudējumu vai neizšķirtu ne reizi. Likumsakarīgi klubs ir arī nodrošinājis titulu.

Ingars Dude tikmēr maču noslēdza bez metieniem pa vārtiem.

• ''Limoges'' sezonas pēdējā spēlē piedzīvoja zaudējumu savā laukumā pret ''Nîmes'' handbolistiem - 36:39 (17:20).

• Limožas handbolisti bija iedzinējos faktiski visu mača gaitu, ja neskaita spēles ievadu. Klubs gan spēja izvirzīties vadība mača 49. minūtē, kas deva nelielu cerību, taču pēcāk viesi veica sekmīgu izrāvienu.

• ''Limoges'' sezonu noslēdza ar 18 punktiem 30 spēlēs, ieņemot 13. vietu 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...