Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns ar septiņiem gūtiem vārtiem rezultatīvākais PSG uzvarā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopāns ar septiņiem gūtiem vārtiem rezultatīvākais PSG uzvarā
Dainis Krištopāns ar bumbu. Foto: Sascha Steinbach/EPA/Scanpix

Francijas handbola meistarsacīkstēs uzvaru šovakar izcīnīja Daiņa Krištopāna Parīzes "Saint-Germain", kas ar 36:32 apspēlēja "Chambery" handbolistus.

Dainis Krištopāns ar septiņiem goliem bija komandas rezultatīvākais spēlētājs. Viņš dalīja produktīvākā handbolista statusu starp abu komandu spēlētājiem. Latvieša precizitāte sasniedza 100%.

• PSG šī bija mājas spēle. Viesi nopelnīja trīs, kamēr laukuma saimnieki tikai vienu noraidījumu.

• Parīzes klubs ar septiņām uzvarām astoņos mačos ieņem otro vietu "LiquiMoly" čempionāta ietvaros. Tāda pati bilance ir arī "Nantes" un "Montpellier" handbolistiem.

• Klubs sezonu turpinās 12. novembrī, kad savā laukumā uzņems AIX handbolistus. Cīņas sākums 21:45.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/accueil

  +2 [+] [-]

, 2022-11-06 22:00, pirms 2 gadiem
Spēles neesmu redzējis un handbolam īpaši nesekoju. Kas ar PSG- vai mainījušies spēlētāji, treneris, spēles koncepcija, ka Dainis tik daudz tiek pie rezultatīviem metieniem? Par paša Daiņa meistarību jau vairākus gadus šaubu nav!!!

  -3 [+] [-]

, 2022-11-06 22:38, pirms 2 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Spēles neesmu redzējis un handbolam īpaši nesekoju. Kas ar PSG- vai mainījušies spēlētāji, treneris, spēles koncepcija, ka Dainis tik daudz tiek pie rezultatīviem metieniem? Par paša Daiņa meistarību jau vairākus gadus šaubu nav!!!
Arī pērn Dainis demonstrēja līdzīgu sniegumu.

     [+] [-]

, 2022-11-06 22:56, pirms 2 gadiem
Reinis Aumeisters rakstīja: Arī pērn Dainis demonstrēja līdzīgu sniegumu.
Ja? Tikai kāpēc Dainis šosezon jau ir guvis gandrīz tikpat vārtus Čempionu līgā, ja salīdzina ar visu pagājušo sezonu? 1 vārti ir starpība par labu pagājušajai sezonai, taču grupu turnīrā vēl ir 8 spēles jeb nav pat puse aizvadīta.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-06 23:13, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja? Tikai kāpēc Dainis šosezon jau ir guvis gandrīz tikpat vārtus Čempionu līgā, ja salīdzina ar visu pagājušo sezonu? 1 vārti ir starpība par labu pagājušajai sezonai, taču grupu turnīrā vēl ir 8 spēles jeb nav pat puse aizvadīta.
Sezonas beigas bija krietni labākas par sākumu. Bet nu Dainis kā vecs vīns - ar gadiem paliek labāks.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-06 23:38, pirms 2 gadiem
Reinis Aumeisters rakstīja: Sezonas beigas bija krietni labākas par sākumu. Bet nu Dainis kā vecs vīns - ar gadiem paliek labāks.
Es runāju par Čempionu līgu, kur viņš sezonas izšķirošajos mačos pat metienus neizpildīja vairākās spēlēs. Es nezinu, kāpēc loma mainījusies, tas jājautā Kreipanam, bet par to liels prieks.

     [+] [-]

, 2022-11-07 08:22, pirms 2 gadiem
Dainim pēdējais līguma gads- iespējams sak gāzt uz pilnu banku, jo vajag prolongaciju dabūt!