Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam deviņi goli, PSG ne bez grūtībām pieveic EHF Čempionu līgas pastarīti

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopānam deviņi goli, PSG ne bez grūtībām pieveic EHF Čempionu līgas pastarīti
Dainis Krištopāns. Foto: PSG Handball

EHF Čempionu līgā handbolā uzvaru šovakar izcīnīja Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain''. Vienība savā laukumā ar 32:30 apspēlēja ''Porto''.

Dainis Krištopāns ar deviņiem vārtu guvumiem bija otrs rezultatīvākais spēlētājs komandā un visā spēlē. Mērķi nesasniedza tikai viens no visiem viņa izpildītajiem metieniem.

• Rezultatīvākais ar 11 goliem bija Krištopāna komandas biedrs Elohims Prandi. No viesiem produktīvākais ar sešiem precīziem metieniem tikmēr bija Džeks Turins.

• Uzvaru PSG palīdzēja izcīnīt lieliskā precizitāte. Kamēr viesi realizēja 58.8% metienu, mājinieki meta ar 72.7% lielu efektivitāti.

• Parīzes klubs ar četrām uzvarām piecos mačos ieņem otro vietu starp astoņām komandām EHF Čempionu līgas A grupā.

• ''Porto'' tikmēr ir vienīgā komanda, kas šosezon joprojām ir bez uzvarām. Ar bilanci 0-5 klubs atrodas pēdējā pozīcijā starp visām komandām.

• Krištopāns ar partneriem nākamo cīņu aizvadīs svētdien, kad plkst. 17:00 Parīzē viesosies ''Chambéry'' handbolisti. Spēle paredzēta Francijas ''LiquiMoly'' handbola čempionāta ietvaros.

Izmantotie resursi:
https://ehfcl.eurohandball.com/men/...