Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāna un Dudes pārstāvētie klubi izcīna uzvaras

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopāna un Dudes pārstāvētie klubi izcīna uzvaras
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Šodien spēli aizvadīja kā Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain'' vienība, tā arī Ingara Dudes ''Limoges''. Parīzes ''Saint-Germain'' EHF Čempionu līgas spēlē izcīnīja uzvaru pret Bukarestes ''Dinamo'' ar rezultātu 39:31 (20:16), bet Limožas klubs tikmēr Francijas handbola čempionāta ietvaros pieveica ''Istres'' handbolistus - 32:27 (15:13).

Dainis Krištopāns izpildīja tikai vienu metienu un tas arī bija precīzs. Viņa kontā arī divas piespēles un viena pārtverta bumba. Ingars Dude šoreiz ar gūtiem vārtiem neizcēlās.

Parīzes ''Saint-Germain'' bija izteikti favorīti mačā pret Bukarestes ''Dinamo''. Viņi arī kontrolēja notikumus laukumā jau kopš pašas spēles sākuma. Parīzes ''Saint-Germain'' bija krietni labāka precizitāte un tas spēlēja lielu lomu viņu panākumā

Par spīti tam, ka Limožas pretinieki bija līgas otra vājākā komanda, spēle nebija tik viegla. Pirmās 20 spēles minūtes vadībā bija tieši ''Istres'' handbolisti. Izšķirošo pārsvaru ''Limoges'' ieguva vien mača izskaņā.

Parīzes ''Saint-Germain'' pēc šīs spēles pakāpjas uz EHF Čempionu līgas otro pozīciju, bet Limožas klubs uz Francijas handbola čempionāta 10. pozīciju. ''Limoges'' gan ir aizvadījusi par spēli vairāk nekā tuvākie konkurenti.

Izmantotie resursi:
https://ehfcl.eurohandball.com/men/...
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...