Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2985, Did:0, useCase: 3

Krištopānam septiņi vārti; PSG iekļūst EHF Čempionu līgas ceturtdaļfinālā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krištopānam septiņi vārti; PSG iekļūst EHF Čempionu līgas ceturtdaļfinālā
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Martin Meissner/AP/Scanpix

Otro cīņu EHF Čempionu līgas astotdaļfināla ietvaros šovakar aizvadīja Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes ''Saint-Germain''. Klubs ar 37:30 (20:14) pieveica norvēģu ''Elverum'' un iekļuva turnīra ceturtdaļfinālā.

Dainis Krištopāns realizēja septiņus no desmit izpildītajiem metieniem. Viņš dalīja arī komandas rezultatīvākā spēlētāja statusu.

Sērijas pirmā spēle noslēdzās neizšķirti un bija skaidrs, ka abas komandas metīsies pēc panākuma, lai iekļūtu nākamajā kārtā. Krietni veiksmīgāks spēles sākums gan padevās PSG, kurai bija arī sava laukuma priekšrocības. Pirmais puslaiks noslēdzās ar +6, taču otrajā izdevās pārsvaru vēl minimāli palielināt un izcīnīt panākumu.

Parīzes klubam bija lieliska precizitāte. Komanda realizēja 77,1% no izdarītajiem metieniem, kamēr pretiniece spēja mest precīzi vien 60% gadījumu. Spēli apmeklēja nedaudz virs 3000 skatītāju.

Krištopāna ''Saint-Germain'' ceturtdaļfināla kārtā tiksies ar ''THW Kiel'' handbolistiem. Sērijā tiks aizvadīti divi mači un pusfinālam kvalificēsies komanda, kurai būs vairāk gūtie vārti abu spēļu summā. Sērijas pirmā mača datums un laiks vēl nav publiskots.

Izmantotie resursi:
https://ehfcl.eurohandball.com/men/...

     [+] [-]

, 2022-04-08 00:05, pirms 2 gadiem
Liels prieks par Daini! Tik rezultatīvas spēles viņam PSG rindās, it sevišķi Čempionu līgā, ir retums, tāpēc dubultprieks. Joprojām atklāts ir jautājums, kurā no sporta veidiem - futbolā vai handbolā - PSG ātrāk pirmo reizi triumfēs Čempionu līgā?

     [+] [-]

, 2022-04-08 09:54, pirms 2 gadiem
Laba spēle.

     [+] [-]

, 2022-04-08 09:57, pirms 2 gadiem
Vismaz arī kāda laba ziņa par handbolu šonedēļ. Divi sportisti vairs nespēlēs izlasē, bet Dainis turpina labā līmenī.