Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2986, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-17 handbolistes pārbaudes turnīrā Dobelē piekāpjas Somijai

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas U-17 handbolistes pārbaudes turnīrā Dobelē piekāpjas Somijai
Foto: LHF

LETA. Latvijas U-17 sieviešu handbola izlase, kas gatavojas Eiropas čempionātam, svētdien Dobelē ar rezultātu 18:37 (10:15) piekāpās vienaudzēm no Somijas.

Starp latvietēm rezultatīvākā ar deviņiem vārtiem bija Elīza Bilkšte, kamēr trīs precīzi metieni padevās Evelīnai Zvaigznei, bet divas reizes precīza bija Marta Batņa un Kristiāna Blažēvica.

Somijas vienībā ar septiņiem vārtiem izcēlās Ella Saukonena.

Latvijas U-17 izlase pirms tam šajā turnīrā ar 16:37 piekāpās lietuvietēm un ar 18:35 atzina Latvijas sieviešu valstsvienības pārākumu. Sestdien somietēm piekāpās arī Latvijas sieviešu izlase (23:45).

Latvijas U-17 izlase gatavojas Eiropas čempionātam, kas no 5. līdz 13.augustam norisināsies Turcijā. Eiropas meistarsacīkstēs piedalīsies desmit komandas, kas turnīru sāks divās apakšgrupās.

A grupā Latvija tiksies ar Austriju, Itāliju, Turciju un Lielbritāniju, kamēr B grupā spēkus mēros Slovākija, Polija, Somija, Kosova un Bulgārija.

Noslēdzoties grupu posmam, A un B grupas piektās vietas ieguvējas cīnīsies par devīto vietu, bet trešās un ceturtās vietas komandas tiksies starpposmā, kam sekos cīņa par piekto pozīciju, kamēr finālturnīram kvalificēsies divas labākās vienības no abām grupām.

Izmantotie resursi:
LETA