Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2986, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 handbolisti bez grūtībām uzvar pārbaudes spēlē Lietuvas vienaudžus

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Latvijas U18 handbolisti bez grūtībām uzvar pārbaudes spēlē Lietuvas vienaudžus
Rauls Erlends Serafimovičs uzbrukumā. Foto: handball.lv

Pārbaudes spēli handbolā šovakar aizvadīja Latvijas U18 izlase. Latviešu jaunie handbolisti Rīgā ar 41:33 pieveica vienaudžus no Lietuvas.

Izlases panākumu ar deviņiem vārtu guvumiem kaldināja Rauls Erlends Serafimovičs. Pa septiņiem precīziem raidījumiem izdarīja arī Kristers Suharevs un Leno Daniels Kazlovskis.

Latvijas handbolisti maču iesāka ne pārāk pārliecinoši. Uz brīdi pārsvars bija pat lietuviešiem. Mājinieki gan veica sekmīgu izrāvienu spēles otrajā pusē. Tas deva stabilu pārsvaru un Latvijas izlase triumfēja ar +8.

U18 izlase šovasar ņems dalību Eiropas handbola čempionātā, kas norisināsies "Rimi Olimpiskajā sporta centrā" no 8. līdz 14. augustam.

Abas valstsvienības rīt aizvadīs vēl vienu pārbaudes spēli. Mača sākums plkst. 13:30. Teksta tiešraide pieejama Latvijas handbola federācijas mājaslapā.

Izmantotie resursi:
https://handball.lv/calendar/7473