Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Moldovas vietā Minskas "Dinamo"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Moldovas vietā Minskas "Dinamo"
Valdis Gūtmanis
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Arī Moldovas valstsvienībai radušās finansiālas problēmas, tāpēc viņu vietā Rīgas Domes kausa izcīņā piedalīsies Baltkrievijas un Baltijas čempioni Minskas "Dinamo" handbolisti. Kļuvis zināms arī spēļu kalendārs.

Līdz ar to par Rīgas Domes kausu šogad sacentīsies Latvijas, Ukrainas, Beļģijas un Minskas "Dinamo" (Baltkrievija) komandas. Visas spēles no 27. līdz 29. decembrim notiks Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b.

Atgādinām, ka par Latvijas izlases galveno treneri tika apstiprināts Andris Gulbis, bet viņam asistēs Valdis Labanovskis un Edgars Švanks. Mūsu valstsvienības kandidātu saraksts tiks paziņots tuvākajās divās dienās.

Tas Latvijas valstsvienībai būs viens no sagatavošanās posmiem pirms 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra, kurā janvārī mūsējie tiksies ar Luksemburgas un Portugāles handbolistiem. Diemžēl abas spēles notiks Luksemburgā un spēles Rīgas domes kausā, iespējams, būs vienīgā iespēja redzēt latviešus darbībā savās mājās.

Rīgas Domes kauss.
27. decembris.

14:00 Latvija - Beļģija
15:20 Atklāšanas ceremonija
16:00 Ukraina - Minskas Dinamo
28. decembris.
17:00 Minskas Dinamo - Beļģija
19:00 Latvija - Ukraina
29. decembris.
11:00 Ukraina - Beļģija
13:00 Latvija - Minskas Dinamo
14:30 Apbalvošana

Izmantotie resursi:
handball.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-11-30 16:30, pirms 15 gadiem
minskas dinamo ir saniknoti.,. par to japasakas lspa vienibai