Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Asare: "Visas spēlētājas cenšas"

Jānis Pārums

Latvijas sieviešu handbola izlases kapteine Ivita Asare pēc pirmajām divām spēlēm Eiropas čempionāta atlases turnīrā pret Itāliju (18:37) un Turciju (13:37) portālam eSports.lv sniedza komentāru par izlases sniegumu.

"Jāatzīst godīgi – nospēlējām atbilstoši savām spējām," sacīja Ivita Asare. "Meitenes cīnījās kā varēja, bet gan itālietes, gan turcietes bija manāmi pārākas par mums. Pretinieces bija ātrākas un ar labāku individuālo meistarību."

Vērtējot izredzes nākamajās spēlēs, Asare atzina: "Ar čehietēm būs ļoti grūti, jo viņas uzvarēja Itāliju, kam mēs piekāpāmies. Ceram, ka Bulgārijas izlases handbolistes būs tās pretinieces, ar kurām varēsim cīnīties līdzvērtīgāk un arī pacīnīties par uzvaru. Katrā ziņā apņēmība spēlētājām ir un visas cenšas parādīt labāko sniegumu. Komanda ir jauna un daudzām tā ir pirmā pieredze šāda līmeņa turnīros. Maz esam saspēlējušās un ir grūtības saprast vienai otru."

"Man pašai nav bijušas tās labākās spēles un pati to pārdzīvoju," kritiski savu sniegumu vērtēja izlases kapteine. "Iespējams, savu lomu nospēlējusi pārāk lielā atbildības sajūta un vēlēšanās parādīt labāko spēli. "

Latvijas izlases galvenā trenere Natālija Kudrjavceva pēc šodienas zaudējuma Turcijai norādīja uz meistarības atšķirībām: "Tāds jau mūsu līmenis ir un ar to amatieri atšķiras no profesionāļiem. Viņām visas trenējas divreiz dienā, bet mēs trīs reizes nedēļā. Bet nedrīkstam zaudēt optimismu un jānospēlē cienījami pārējās divas spēles. Līdz 10.minūtei šodien spēlējām līdzīgi, bet tad meistarība ņēma savu. Turcijas izlase lielāko daļu sameta "ātrajos" un pēc mūsu tehniskajām kļūdām, bet pozicionāli mēs cīnījāmies līdzīgi."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-30 22:05, pirms 17 gadiem
Lowara ty! Gariigi attiistiits cilveeks! Masulis - be careful!!!! V ponedeljnik mi budem obratno i nas mnogoooo (c)Dawa