Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" viesos pieveic "ASK"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Tenax" viesos pieveic "ASK"
Cīņa starp "ASK" un "Tenax" handbolistiem
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Uzvaru Latvijas vīriešu handbola čempionātā sestdien izcīnīja Dobeles ''Tenax'', kas izbraukumā ar 36:30 apspēlēja ''ASK'', gūstot devīto panākumu desmit mačos.

Pēc pirmā puslaika dobelniekiem bija divu vārtu pārsvars - 16:14, bet otrajā puslaikā ''Tenax'' uzvarēja vēl pārliecinošāk, summā tiekot pie uzvaras ar 36:30. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar deviņiem vārtiem bija Gints Apals. Astoņi precīzi raidījumi Sergejam Kalniņam, bet seši vārti Kaspara Straumes kontā. Zaudētājiem rezultatīvākie ar septiņiem vārtiem bija Agris Kušners un Ēriks Blūms.

''Tenax'' turnīra tabulā ar deviņām uzvarām desmit mačos ieņem otro vietu aiz ''LSPA", kam desmit spēlēs tikai uzvaras, savukārt ''ASK'' ar sešām uzvarām un pieciem zaudējiem atrodas 4. vietā desmit komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
handball.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-01-31 00:10, pirms 14 gadiem
Otra vieta jums piestav