Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Kehra" un "LSPA" dalīs pedējo ceļazīmi uz "Final 4"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Kehra" un "LSPA" dalīs pedējo ceļazīmi uz "Final 4"
Andris Molotanovs (LSPA)
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Šīvakar gaidāmajā Baltijas līgas spēles plkst. 19:10 NBS sporta zālē starp Igaunijas čempioniem "HC Kehra" un Latvijas čempionāta līdervienību "LSPA" visticamāk izšķirsies pēdējā ceļazīme uz "Final 4". Piedāvājam abu klubu treneru komentārus.

"Būs interesanta cīņa," pirms gaidāmās spēles stāsta "LSPA" galvenais treneris Andris Molotanovs. "Diemžēl mūsu komandu pametis Raimonds Trifanovs, kurš devies spēlēt uz Vāciju. Visi pārējie spēlētāji ir ierindā un ceru, ka parādīs labāko sniegumu."

Jaunajā gadā "LSPA" handbolisti aizvadījuši tikai vienu spēli pret daudz vājāko "HK S&A" vienību. "Komandu atšķirīgās sagatavotības dēļ pēc šī mača ir grūti spriest par manu spēlētāju gatavību cīņai," secina Molotanovs. "Februārī mūs gaida divi svarīgi mači Latvijas čempionātā un cīņas Baltijas līgā būs svarīgs pārbaudījums."

Iepriekšējā "LSPA" un "HC Kehra" komandu spēle pirmajā aplī Igaunijā noslēdzās neizšķirti 37:37. "Abas komanda spēlēja ļoti vienkārši," atceras Latvijas komandas treneris. "Neesmu informēts par Kehras handbolistu gatavību, un nezinu, cik mačus viņi ir aizvadījuši šogad, tāpēc svarīgi būs koncentrēties uz savu sniegumu, kā arī maniem spēlētājiem pieturēties pie mača plāna."

"Ja mēs gribam iekļūt "Final 4", tad mums šovakar ir jāuzvar," skaidri mērķi ir Kehras komandas spēlējošajam galvenajam trenerim Indrekam Lillsoo. "Neesmu informēts par "LSPA" komandas sastāvu, taču arī mūsu pretinieki noteikti apzinās, ka šajā mačā izšķirsies pēdējā ceļazīme uz "Final 4". Tieši tāpēc mačs solās ļoti grūts. Fiziskā sagatavotība manas komanda spēlētājiem ir laba, taču pēdējā spēle Igaunijas čempionātā ar "Chocolate Boys" (zaudējums ar 34:38) parādīja, ka mums jāuzlabo aizsardzība."

Izmantotie resursi:
baltichandball.com

Kura komanda svinēs uzvaru šovakar?

  • 32

  • 10

  • 2