Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ogres SC" soļo tālāk

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Ogres SC" soļo tālāk
"Ogres SC" handbolisti bija apturam tikai pārkāpjot noteikumus
Foto: ogresvestis.lv

Zaudējumu Latvijas AB.LV kausa izcīņas atbildes spēlē Bulduros pret vietējo "Jūrmalas sports" komandu ar 27:29 (12:15) piedzīvoja "Ogres SC" handbolisti, tomēr ar to pietika, lai iekļūtu turnīra nākošajā posmā.

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē "Ogres SC" komanda savā laukumā izcīnīja negaidīti pārliecinošu uzvaru ar 34:25 (17:13). Līdz ar to, neskatoties uz piedzīvoto zaudējumu Bulduros, divu spēļu summā uzvaru izcīnīja ogrēnieši - 61:54.

Atbildes spēlē savainojumus "Ogres SC" komandā guva Ainārs Dudarevs un Artūrs Svārups, bet sarkano kartīti nopelnīja Andrejs Sosnars, kas apgrūtināja viesu uzdevumu nezaudēt ar vairāk nekā deviņiem vārtiem. Mača sākumā, pateicoties teicamajai mājinieku vārtsarga Viktora Beznosenko darbībai, jūrmalnieki ieguva dažu vārtu pārsvaru. Tomēr spēles gaita ātri vien izlīdzinājās, un ogrēnieši pelnīti noturēja pirmajā spēlē iegūto pārsvaru un iekļuva trešajā kausa izcīņas posmā.

Latvijas AB.LV kausa izcīņa handbolā.
29. janvāris.
Jūrmalas sports - Ogres SC 29:27 (15:12)