Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Valeiko: "Izšķirošās spēles vēl priekšā"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Valeiko: "Izšķirošās spēles vēl priekšā"
Jānis Valeiko
Foto: Ingus Ozoliņš

Latvijas virslīgas čempionāta handbola komandas "Jūrmalas sports" galvenais treneris Jānis Valeiko sava kluba mājas lapā stāsta par savu handbolistu iespējām šajā sezonā.

Pēc aizvadītajām sešām spēlēm "Jūrmalas sports" Latvijas čempionāta turnīra tabulā desmit komandu konkurencē ieņem tikai septīto vietu. Piedzīvoti zaudējumu līgas trīs stiprākajām komandām - "ASK/AB.LV", Dobeles "Tenax" un "LSPA" -, kā arī nedaudz negaidīti "Ogres SC" vienībai. Tikmēr četri punkti izcīnīti pret SK "Latgols" un "Stopiņu NHK" handbolistiem.

Pirmajā sacensību aplī jūrmalniekiem atlikušas vēl tikai trīs spēles pret "RTU", "RVR-Vangaži" un HK "S&A" komandām. Līdz ar to visas izredzes līdz gada beigām vēl pakāpties kādu vietu turnīra tabulā augstāk.

"Atlikušas spēles ar spēkos līdzīgākām komandām," atzina Valeiko. "Tad arī redzēsim, kurā vietā būsim - tabulas augšgalā vai lejasdaļā. Čempionāts šobrīd ir sagriezies kājām gaisā un katra uzvara ir zelta vērtē."

Gada beigās 21. - 22. decembrim "Jūrmalas sports" piedalīsies starptautiskā Ziemassvētku turnīrā Lietuvā, kurā spēlēs vienības no Lietuvas, Igaunijas un, iespējams, arī Vācijas.

Bet jau šodien jūrmalnieki savā laukumā Spuņņciemā plkst. 19:30 tiksies ar "RTU" handbolistiem, sākot ceļu pa turnīra tabulas kāpnēm uz augšu.

Izmantotie resursi:
skjs.lv
handball.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-11-28 16:49, pirms 15 gadiem
vot kur šiza... "Atlikušas spēles ar spēkos līdzīgām komandām,"
RVR, HK S&A un RTU ir līdzīga spēka komanda ar Jūrmalu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-28 20:54, pirms 15 gadiem
sorry Gizi, bet izskatās ka Jums šogad nekad nespīd.

     [+] [-]

, 2008-11-28 22:05, pirms 15 gadiem
"-, kā arī nedaudz negaidīti "Ogres SC" vienībai." - ne-norēkties!

     [+] [-]

, 2008-11-30 00:07, pirms 15 gadiem
nedomāju ka Skrīveri un inžinieri ir pieminēšanas vērti, taču RVR un Ogri nevar neņemt vērā.