Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" handbolisti beidzot uzvar Spuņņciemā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Tenax" handbolisti beidzot uzvar Spuņņciemā
Edvīns Latkovskis
Foto: Reinis Lismanis, skjs.lv

Pārliecinošu uzvaru Latvijas čempionātā izcīnīja Dobeles "Tenax" handbolisti, kas beidzot Spuņņciemā ar 29:19 (14:12) pieveica "Jūrmalas sports" vienību.

Mača sākumu abas komandas aizvadīja līdzīgi. Vēl 12. minūtē rezultāts bija 7:7, tomēr daudzās kļūdas un vairāki noraidījumi tikai palielināja spēles tempu, bet rezultātu īpaši neietekmēja. Puslaika beigās "Tenax" handbolisti izmantoja vairākumu, kas ļāva iegūt +2 pirms pārtraukuma 14:12.

Otro mača daļu ievērojami labāk aizvadīja Dobeles "Tenax" komanda. Mājinieku pašu pieļautās kļūdas neļāva viņiem rezultātu izlīdzināt, savukārt to veiksmīgi izmantoja dobelnieki, pakāpeniski palielinot rezultāta starpību. Puslaika vidū viesi ieguva +5 (21:16), bet desmit minūtes pirms mačabeigām "Tenax" handbolisti vēl par trīs vārtiem palielināja savus plusus - 21:16. Lai cik labi "Jūrmalas sports" vārtos darbotos Viktors Beznosenko, Daini Putru pretējā laukuma pusē mājiniekiem pārspēt bija vēl grūtāk.

Mača izskaņā laukumā izcēlās nelielas domstarpības. "Jūrmalas sports" handbolists Edvīns Latkovskis no malas iemeta pretinieku vārtsargam Dainim Putram pa seju, bet, devies atvainoties, vārtsargs spēlētāji aizgrūda prom. Pēc asas vārdu apmaiņas starp komandām tiesneši nolēma diskvalifikācijas piešķirt Rolandam Ivanovam (Jūrmala) un Jānim Lībergam (Dobele), bet Putra izspruka ar noraidījumu. Uzvaru tik un tā izcīnīja dobelnieki - 29:19.

Zaudētājiem septiņus vārtus guva Edvīns Latkovskis, bet trīs reizes precīzs bija Kristaps Ence, Artūrs Ivanovs un Rolands Ivanovs, savukārt uzvarētājiem 7/2 vārtus guva Sergejs Kalniņš, bet pa četriem - Kaspars Bilkštis un Gints Apals.

Līdz ar izcīnīto uzvaru Dobeles "Tenax" handbolisti turnīra tabulā pakāpušies uz pirmo vietu, tomēr tuvākajiem sekotājiem "LSPA", kas atpaliek par diviem punktiem, ir viena spēle rezervē.

Izmantotie resursi:
skjs.lv
handball.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-02-27 20:04, pirms 15 gadiem
Kjipa, jo interesantāk turnīram?
Protams...

  +1 [+] [-]

, 2010-02-27 20:07, pirms 15 gadiem
kas Daiņa vietā vārtos stāvēja, kamēr bija noraidījums?

  +2 [+] [-]

, 2010-02-27 20:08, pirms 15 gadiem
Raitis Puriņš rakstīja: kas Daiņa vietā vārtos stāvēja, kamēr bija noraidījums?
gints grandbergs

     [+] [-]

, 2010-02-27 20:28, pirms 15 gadiem
pascal_Hens* rakstīja: gints grandbergs
A otrs vartsargs Dobelei nebija paķerts līdz uz Spuņciemu?

     [+] [-]

, 2010-02-27 20:36, pirms 15 gadiem
feelbest rakstīja: A otrs vartsargs Dobelei nebija paķerts līdz uz Spuņciemu?
nebija, nebija, tāpēc ari prasīju. skaties protokolu handball.lv