Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Zināms Latvijas handbola izlases sastāvs

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Zināms Latvijas handbola izlases sastāvs
Rīgas Domes Kausa 2007 kalendārs

Kļuvis zināms Latvijas vīriešu handbola izlases sastāvs dalībai tradicionālajā turnīrā “Rīgas domes kauss”, kas sāksies jau 27. decembrī.

Kopumā Latvijas izlases sastāvā iekļauti 18 spēlētāji, ļaujot iespēju galvenajam trenerim Andrim Gulbim katrā spēlē variēt ar sastāvu.

Andris Gulbis, Latvijas izlases galvenais treneris: “Šobrīd sastāvā ir visi man pieejamie kandidāti, arī ārzemnieki. Pārējie ārzemnieki “piebrauks” pēc turnīra, kad arī zināsim vairāk par sastāvu uz pasaules čempionāta kvalifikāciju. “Rīgas domes kausa” turnīrā plānoju izmantot visus šos spēlētājus, lai tiktu skaidrībā par katru. Katru dienu skatīsimies atsevišķi - piemēram, ukraiņi jau paprasīja ļaut spēlē izmantot 16 spēlētājus. Nav zināms, vai Straume [pirksta trauma-aut.] varēs spēlēt, bet ceru, ka viss būs kārtībā. Vistrakāk šobrīd ir ar labo “insaidu”, kur man ir tikai viens pats Lilienfelds.

Tradicionālajā turnīrā “Rīgas domes kauss”, kas risināsies Olimpiskajā sporta centrā 27., 28. un 29.decembrī, spēlēs Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Ukrainas izlases. Ieeja par brīvu. Sacensību pirmajā dienā Latvijas un Ukrainas spēli tiešraidē translēs arī LTV7.

Latvijas izlases sastāvā iekļauts arī Armands Uščins, kurš vasaras sākumā bija paziņojis, ka spēlē ar Čehiju bija viņa pēdējā spēle Latvijas izlasē. Izlases treneris Andris Gulbis valstsvienības sastāvā iekļāvis tikai 19 gadus veco "LSPA" spēlētāju Kirilu Meļņiku.

Latvijas izlases sastāvs: Dmitrijs Bražņikovs, Helmuts Tihanovs, Aleksandrs Babra; Agris Kušners, Armands Uščins, Arnolds Straume, Aivis Jurdžs, Raimonds Trifanovs, Māris Veršakovs, Edgars Vadzītis, Ģirts Lilienfelds, Jānis Pavlovičs, Kirils Meļņiks, Ēriks Blūms, Margots Valkovskis, Ingars Dude, Jānis Glušaks, Uldis Lībergs.

Turnīrs „Rīgas domes kauss” Latvijas izlasei būs pirmā pārbaude pirms pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra. Vēl pirms atlases spēlēm 4. un 5.janvārī Latvijas handbolisti Rīgā tiksies ar Luksemburgas izlasi un šajās spēlēs Latvijas valstsvienība būs jau spēcīgākajā sastāvā ar visiem „ārzemniekiem”.

Latvijas handbolisti 2009.gada pasaules čempionāta kvalifikācijā ir ielozēti 3.grupā kopā ar Rumānijas un Kipras izlasēm. Kvalifikācijas turnīru Latvijas handbolisti uzsāks 9.janvārī ar spēli Kiprā, 13.janvārī Kipras izlase viesosies Rīgā, 16.janvārī Latvija savā laukumā spēlēs ar Rumāniju, bet turnīra pēdējā spēlē Latvijas handbolisti 20.janvārī cīnīsies Rumānijā. Tikai pirmās vietas ieguvēja pēc divu apļu turnīra rezultātiem iekļūs "play off" kārtā. 2009.gada pasaules čempionāta finālturnīrs notiks no 16.janvāra līdz 1.februārim Horvātijā.

Izmantotie resursi:
www.handball.lv

     [+] [-]

, 2007-12-26 20:27, pirms 17 gadiem
ir ok!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-26 20:46, pirms 17 gadiem
paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-26 21:01, pirms 17 gadiem
Nu es ļoti šaubos vai paliks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-26 21:59, pirms 17 gadiem
Kirils arii. ?

     [+] [-]

, 2007-12-26 22:06, pirms 17 gadiem
! apsveicu Kirilu ar iekljuushanu sastaavaa, tas laikam saistiits ar to, ka baigi nepiecieshams kreilis pa labo flangu...
hmm.. bet Kuzmini ir pazudushi savaa Spaanijaa.. nu-nu =[
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja