Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" cīņu Baltijā sāk ar zaudējumu (papildināts)

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Tenax" cīņu Baltijā sāk ar zaudējumu (papildināts)
"Tenax" handbolists Nauris Auziņš uzbrukuma smailē
Foto: Laura Lasmane

Jauno Baltijas handbola līgu ar zaudējumu uzsāka Latvijas vicečempioni Dobeles "Tenax", kas izbraukumā ar 23:39 (11:17) zaudēja Igaunijas otrajai vienībai "HC Kehra".

Jāatzīmē, ka ceļā uz Igauniju dobelniekus vajāja ķibeles ar autobusu, kas neļāva latviešiem pienācīgi sagatavoties cīņai. Tomēr spēle "Tenax" handbolistiem iesākās labi...

Spēli Dobeles handbolisti iesāka kā līdzīgs ar līdzīgu. Turklāt pirmo puslaika lielāko daļu vadībā bija tieši Latvijas komanda. Puslaika vidū "Tenax" pēc Bilkšta precīzā metiena bija vadībā ar 7:6. Līdzīgs rezultāts (11:11) pēc diviem Naura Auziņa metieniem bija arī astoņas minūtes pirms pārtraukuma, tomēr pēdējās minūtēs Kehras handbolisti izmantoja pretinieku kļūdas, gūstot sešus bezatbildes vārtus, panākot +6 (17:11).

Otrajā puslaikā latvieši turpināja kļūdīties, kā arī neprata izmantot savas iespējas uzbrukumā. Kopumā dobelnieki neiemeta 32 (!) metienus, savukārt igauņi to nepiedeva, izcīnot beigās pārliecinošu uzvaru ar 39:23.

Rezultatīvākie mūsu komandas rindās bija Kaspars Bilkštis, Nauris Auziņš un Mārtiņš Lībergs, kuri guva pa pieciem vārtiem. Diemžēl spēlē ar Kehru savainojumu guva Bilkštis, kura dēļ viņam būs jāizlaiž šīsdienas mačs, savukārt uz jautājuma zīmes ir Kalniņa un Krastiņa dalība mačā.

Pārliecinoši turnīra iesāka Somijas "Riihiamen Cocks", kas ar 31:21 (14:11) izbraukumā pārspēja "VHC Sviesa" handbolistus. Rītdien somi spēlēs ar "Dragūnas" vienību.

Šovakar plkst. 15:00 "LSPA" handbolisti tiksies ar "HC Kehra", savukārt dobelnieki plkst. 18:00 tiksies ar "Polva Serviti" handbolistiem.

Baltijas līga.
25. septembris.
HC Kehra - Dobeles Tenax 23:39 (11:17)

Tenax: K. Bilkštis un M. Lībergs 5, Auziņš 5/1, Grandbergs 4, Kalniņš, Bisenieks, Alps un Krastiņš 1.

Slēpts komentārs: chadajsbabajs
Slēpts komentārs: sandris789

  +2 [+] [-]

, 2010-09-26 10:41, pirms 14 gadiem
chadajsbabajs rakstīja: LV ir tikai viens handbol klubs??? ja raksti tad raksti pa visiem pilnu rakstu(vismaz vārtu guvējus) nevis tikai pa LSPA...!!!
Tev ir smadzenes vai nav???????????????????
Kā viņš Pilvā būdam var zināt par to,kas notika Kehrā?Lai uzrakstītu pilnvērtīgu rakstu? Un katrai komandai pašai ir jābūt nedaudz ieinterisētai par to, lai ziņas par spēli tiktu publicētas..

     [+] [-]

, 2010-09-26 12:00, pirms 14 gadiem
wo taa jau ir labaak!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-26 16:32, pirms 14 gadiem
sandris789 rakstīja: Vot, Vot ! Pats spēlē un interesējās par savu kluba darbību, bet par konkurentiem, tik virspusīgi jēli raksti!
pats varbut kko uzzini un uzdrukā,ne tikai raitim jadruka viss par handbolu un vel kritika jalasa

     [+] [-]

, 2010-09-27 02:53, pirms 14 gadiem
gora_gora rakstīja: Tev ir smadzenes vai nav???????????????????
Kā viņš Pilvā būdam var zināt par to,kas notika Kehrā?Lai uzrakstītu pilnvērtīgu rakstu? Un katrai komandai pašai ir jābūt nedaudz ieinterisētai par to, lai ziņas par spēli tiktu publicētas..
Tu dzemdes atrauga ruksti muca sava ne ko gudri spriedelē. dobeles majas lapa vis paradas pec gada tik. a ratis visu publice savlaicigi bet tu esi intresants dzemdes atraugas puisits

     [+] [-]

, 2010-09-27 02:55, pirms 14 gadiem
chadajsbabajs rakstīja: LV ir tikai viens handbol klubs??? ja raksti tad raksti pa visiem pilnu rakstu(vismaz vārtu guvējus) nevis tikai pa LSPA...!!!
uzraxti pats ko gudriniek jaaa visi zini LSPA ir čempioni u viņi tiks publicēti pirmie

     [+] [-]

, 2010-09-27 09:31, pirms 14 gadiem
Svešais rakstīja: Tu dzemdes atrauga ruksti muca sava ne ko gudri spriedelē. dobeles majas lapa vis paradas pec gada tik. a ratis visu publice savlaicigi bet tu esi intresants dzemdes atraugas puisits
Cik noprotu esi ginekologs un šajās lietās esi profs un no Dobeles.... Kultūras līmenis augsts nav tālu šitādi gudrinieki jāmeklē... ļoti labi, ka Dobeles mājas lapā ir tāda informācija... bet sportacentrs.com - NAV
Ir vērts padomāt- varbūt maini savu nodzarbošanos ar dzemdes atraugām un sporta centra korispondenta vietu, a?