Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" izcīna astoto uzvaru

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" izcīna astoto uzvaru
Jūlija Stanovova (LSPA)
Foto: Sandra Škutāne

Pēc pirmā piedzīvotā zaudējuma Latvijas čempionātā jau nākošajā mačā "LSPA" handbolistes spēja izcīnīt uzvaru, otro reizi sezonā pieveicot “Jēkabpils/Skrīveri”. Savā laukumā studentes bija pārākas ar 40:24 (17:10).

Mača sākumā pēc Lindas Brikmanes un Kristīnes Kirejevas gūtajiem vārtiem “Jēkabpils/Skrīveri” handbolistes septītajā minūtē izvirzījās vadībā ar 3:1. Veiksmīgi "LSPA" vārtos spēlēja Kristīne Klementjeva, savukārt pretējā laukuma pusē rezultatīvi nospēlēja Agrita Nardiševa, Aleksandra Strauta, Jūlija Stanovova un Līga Eihvalde, izvirzot mājinieces jau vadībā ar 5:3.

“Jēkabpils/Skrīveri” pēc Anetes Čeičas un Kirejevas precīzajiem metieniem vēl rezultātu izlīdzināja (5:5), tomēr turpinājumā viešņas vairākkārt kļūdījās, kas ļāva "LSPA" meitenēm vairākkārt aizskriet ātrajos un pusātrajos uzbrukums, līdz pārtraukumam iegūstot +7 (17:10). Arī otrajā puslaikā “Jēkabpils/Skrīveri” vienība turpināja pieļaut kļūdas, kuras pretinieces pārvērta vārtu guvumos. Rezultātā pārliecinošā "LSPA" uzvara ar 40:24.

Rezultatīvākā uzvarētāju komandā bija Jūlija Stanovova, kura guva 11/1 vārtus, savukārt pa septiņiem vārtiem guva Aleksandra Strauta, Agrita Nardiševa un Jeļena Suhoručenkova. Pretiniecēm sešus vārtus guva Anete Čeiča, bet pa pieciem - Linda Brikmane un Kristīne Kirejeva.

Latvijas čempionāts handbolā.
24. novembris.
LSPA - Jēkabpils Skrīveri 40:24 (17:10)

LSPA: Stanovova 11/1, Suhoručenkova, Naridševa un A. Strauta 7, Kiršteine 4, Eihvalde 3, Teicāne 1. 7 m: 2/1, 3 brīdinājumi, 1 noraidījums.
Jēkabpils/Skrīveri: Čeiča 6, L. Brikmane un Kirejeva 5, Sasko 4, Liepiņa 2, Jakovļeva un Stauža 1. 7 m: 0/0, 1 brīdinājums, 0 noraidījumi.

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv