Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" mēģinās revanšēties igauņiem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" mēģinās revanšēties igauņiem
Foto: Helmuts Tihanovs

37 : 37

HC Kehra - LSPA

Jau plkst. 14:00 šodien Latvijas vicečempioni "LSPA", mēģinās revanšēties igauņiem, aizvadot Baltijas handbola līgas izbraukuma spēli pret valsts čempioniem "HC Kehra".

Kehras vienība ir viena no trīs komandām, kuru "LSPA" uzvarēja iepriekšējā Baltijas līgas sezonā, savā laukumā Ulbrokā igauņus pieveicot ar 32:30. Šogad Igaunijas klubu atstājuši vairāki spēlētājus, taču tas neliedza pretiniekiem nesenajā valsts čempionāta spēlē izbraukumā ar 33:30 pieveikt rīdzinieku nesenos pāridarītājus “Polva Serviti”. Tiesa, igauņi uz dažām dienām no “Arukula” sakarā ar dalību EHF kausa izcīņā bija izīrējuši divus spēlētājus, kas arī bija galvenie uzvaras kaldinātāji šajā mačā.

Diemžēl sadzīves apstākļu dēļ uz Igauniju nedosies Edgars Vadzītis, Einārs Kiršteins un Kristaps Broks kā arī Egils Politers, kurš joprojām ārstē muguras savainojumu. Pārējie handbolisti ir gatavi izcīnīt pirmos divus punktus šajā sezonā.

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv